Svenska stjärnskottet Chloé Gisele släpper självständighetsförklaring

Av den 21 mars, 2018
Foto: Clara Söderberg

När 23-åriga Chloé Giseles debutsingel släpptes i juni förra året, hamnade den på Spotifys virallista i fyra länder, spelades flitigt på radio av P3 och uppmärksammades av bl.a. NIcki Minaj på instagram. 

Idag har Whine Up och dess remixer streamats över 2 miljoner gånger på Spotify, nu släpps hennes nästa singel Play.

På Chloé Giseles nya singel Play hörs samma slags lekfullhet och glädje som kännetecknade debutsingeln Whine Up. Även denna gång har hon samarbetat med den svenska producenten Lowgan.

Resultatet är en låt som kan verka bekymmersfri, men som också rymmer ett kraftfullt statement. Chloé Gisele kan tänka sig att leka. Men hon är ingens leksak.

Lyssna på låten här…

”Play är en låt som handlar om självständighet och att sätta ned foten då man inte blir behandlad på det vis som man är värdig att bli behandlad på. Att man förtjänar bättre än att ”bli lekt med”. Jag har alltid sett mig själv som en fri och självständig kvinna som inte behöver ha någon i mitt liv för att bekräftar min individ. Låten får vara en hyllning till min och alla andras självständighet!” – Chloé Gisele

Att Chloé Gisele är en sällsynt talang upptäcktes redan på Wembley i London 2014, då var hon med i X Factor UK och golvade juryn med ett framförande av Alicia Keys If I Ain’t Got You. Sedan dess har hon målmedvetet och metodiskt jobbat sig mot drömmen att förverkliga sin egen artistkarriär. 

Chloé Gisele är en artist med många bottnar. Utöver sitt musikskapande är jobbar på polisintaget på Hisingen, åker världen runt för att bestiga berg och är engagerad i samhällsfrågor. 

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login