Svenska LantChips lanserar chips för ostälskare

Av den 23 augusti, 2018

LantChips Ost & Vitlök är det senaste tillskottet till chipsfamiljen. Chipsen har tydliga toner av mellanlagrad ost som tillsammans med vitlök skapar en spännande kryddning, perfekt för alla ostälskare.

Under åren har Svenska LantChips erbjudit många varianter av smaksatta chips. Nu gör även ost entré i sortimentet. LantChips med ostsmak har varit mycket efterfrågat av konsumenterna och många kryddor har testats för att hitta en unik smak.

“Nu har vi äntligen hittat en ostsmak som passar väldigt bra med våra krispiga chips. Kryddningen har en tydlig cheddarkaraktär som samsas med flertalet andra mellanlagrade ostar. För att inte osten ska bli för dominant har vi kombinerat den med vitlök. Resultatet: en välbalanserad och spännande smak som vi tror kommer göra alla ostälskare nöjda”
säger marknadschef Joseph Bautista.

LantChips Ost & Vitlök finns att köpa på ICA och Coop samt på Svenska LantChips webbshop. I samband med lanseringen har Svenska LantChips även gjort om designen på sin klassiska smak Gräddfil & Lök. LantChips Ost & Vitlök pryds av en gul färg medan Gräddfil & Lök numera är ljusblå.

Om Svenska LantChips:
Svenska LantChips startade 1991 och introducerade då det lite mer hantverksmässigt producerade LantChipset i Sverige – ett knaprigt chips där potatisen får behålla skalet och mer av potatissmaken, och där friteringen sker vid lite lägre temperatur än vanligt. Man var först i Sverige med s.k. grytfriterade chips och först även med ekologiska chips. Förutom de välbekanta original-LantChipsen i olika smaker märks i sortimentet bland annat en serie LantChips av mandelpotatis, flera ekologiska LantChips samt ekologiska rotfruktchips. Bolaget innehar fortfarande samma ägare sedan starten och är idag en av Sveriges mest uppskattade snacks. 

Mat & Dryck | Svenska LantChips
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login