Svenska Lantchips fyller 25 år

Av den 16 september, 2016

Svenska Lantchips fyller 25 år och firar med att återlansera LantChips kantarell i utvalda butiker i Örebro och på Svenska LantChips webbshop.

2016 är ett speciellt år för Svenska LantChips. Det är 25 år sedan företaget introducerade LantChipset till svenska folket. Sedan starten 1991 har Svenska LantChips även arbetat med att stödja ideella organisationer och etablerat en stark exportmarknad. 25-årsjubileet firas med en återlansering av LantChips med smak av kantarell.

LantChips kantarell lanseras under vecka 37 och kommer att vara tillgänglig i utvalda butiker i Örebro och på Svenska LantChips webbshop, chipsen tillverkas som jubileumsutgåva och kommer att vara tillgängliga under en begränsad tid.

I samband med firandet av vårt 25-årsjubileum kände vi att det var hög tid att återlansera LantChips kantarell. Chipsen lanserades första gången 2002 och har under en längre tid varit en krydda många av våra kunder har saknat. Nu vill vi ge våra kunder en ny möjlighet att smaka på en liten bit av vår historia. LantChips kantarell är en personlig favorit som bjuder på en fyllig karaktär och en rund smak. En klassiker som vi tror att många i vårt land har en stor kärlek till, säger marknadschef Joseph Bautista.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login