Svenska hårdrockarna Horisont kommer till Frimis Salonger

Av den 7 februari, 2017

På fredag den 10/2 kommer det svenska hårdrocksbandet Horisont till Frimis Salonger.

Svenska hårdrockarna Horisont formades 2006 och har spenderat ett årtionde med att sparka röv. Med fyra album i ryggen skrev bandet nyligen kontrakt med majorbolaget Century Media Records och ett femte albumet släpps 3 februari.

Horisonts musik för tankarna till storheter som Judas Priest, Deep Purple, Black Sabbath, Yes och Thin Lizzy – riffiga dueller, maffiga körer och med senaste albumettitelspåret (ca elva minuter) ”Odyssey” stundtals progressivt långa låtar

Horisont har spelat på några av Europas finaste festivaler så som Rock Hard (DE), Out & Loud (DE), Azkena Rock Festival (ES), Hard Rock Hell (UK) och avslutade 2015 med en sex veckors turné tillsammans med Kadavar och The Shrine.

I höst korsar Horisont Atlanten för att turnéra USA tre veckor tillsammans med Cincinnatikvartetten Electric Citizen. I början av 2017 väntas bandets femte album som kommer följas upp av en europaturnè.”

Så missa inte ett av Sveriges stora hårdrocksband som intar scenen på Frimis Salonger nu på fredag den 10/2, dörrarna öppnar klockan 20:00.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login