Svarta Bettan 1 år presenterar Orkan & Siena Root

Av den 5 maj, 2017
Siena Root har varit med från början och präglat den svenska rockscenen i den nya vågen av rockmusik!

Svarta Bettan fortsätter med fler fantastiska kvällar, platsen är Plektrums nedervåning där folket och banden tillsammans står för kvällen!

Orkan
Numera Göteborgs¬baserade Orkan har stormat från Borås djupaste urskogar, in över stan och tagit sig en erkänd plats på rockscenen. Efter att ha spelat ihop ända sedan gymnasiet har bandets sound rent organiskt tagit form och resulterat i helhjärtad, ösig, 70¬-talsinspirerad proggrock med dansanta toner och texter i sann punkanda. Texterna behandlar samhällets fördärv, samtidens orättvisor och Moder Naturs ursinniga vrede.
När legender från självaste Nynningen kallat Orkans sound för ”den nya proggen” råder det ingen tvekan om vilka som rider längst fram på den nya vågen De har delat scener med band såsom legendariska Flaming Groovies, Spiders, Horisont, Siena Root, Den Stora Vilan, Nynningen, Vidunder samt många fler och nu har vi turen att få de till oss i Örebro och Svarta Bettan.

Siena Root
Bandet som har varit med från början och präglat den svenska rockscenen i den nya vågen av rockmusik. Siena Root har en bredd som få har idag, med fjäderlätta folkmelodier och blytunga riff skapar bandet det som kommit att kallas i folkmun ”Dynamic Root Rock Experience”. Med ett gediget bagage av spelningar internationellt, hela 5 studioalbum och tusentals mil på Europas vägar hittar de nu till Örebro och Svarta Bettan den 6 Maj! Bandet släpper den 30:e April sitt 6:e studioalbum ”A Dream of Lasting Peace”

Svarta Bettan bjuder in er till ännu en mörk och svettig kväll lördagen 6 maj!

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login