Sushi Yama lanserar egen tidskrift – Yama Paper

Av den 28 augusti, 2018
Yama Paper, en tidskrift från Sushi Yama.

Nu lanserar Sushi Yama sin egen tidskrift, Yama Paper. Det är ett magasin som ges ut två gånger per år och som kommer att finnas i kedjans samtliga restauranger – gratis, för både restauranggäster och förbipasserande. Läsarna bjuds på redaktionellt innehåll i form av resereportage från ”soluppgångens land”, historia kopplad till sushin och dess råvaror samt en inblick i Sushi Yama.

Yama Paper kommer i ett behändigt och mindre format som bereder väg för enkel läsning, såväl i kollektivtrafik som i restaurangerna eller hemma i soffan. Sushi Yama tror fortfarande på papperstidningen som medium, men Yama Paper finns självfallet även på webben (yamapaper.se).

Yama Paper är ett projekt som vi har sett fram emot under en längre tid. I år har Sushi Yama dessutom funnits i 10 år och vi känner att det är rätt i tiden för en lansering. För oss är det ett sätt att ge lite tillbaka till våra gäster och de som uppskattar vårt varumärke. Vi vill ta sushin och Japan närmare Sverige och det tror vi att magasinet kan bidra till. Samtidigt tror vi fortfarande att tryckt media uppskattas och därför har vi valt publicering på webben som ett komplement till den tryckta upplagan snarare än tvärtom, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer.

I detta nummer av Yama Paper kan man bl.a. läsa om sojasåsens tradition och arv, att resa till Japan med liten budget och om mammasushi (sushi för gravida). Väl på webben återfinns även interaktiv funktionalitet, såsom videoklipp och annat kopplat till artiklarna.


Tryckt upplaga
Den tryckta upplagan är initialt 30.000 exemplar. Yama Paper återfinns i Sushi Yamas samtliga restauranger från måndag 27 augusti och är gratis.

Webbupplaga
Tidskriften kan nås digitalt på adressen yamapaper.se och är anpassad för både dator och mobila enheter.

Mat & Dryck | Sushi Yama
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login