Sushi Yama lanserar barnmenyn Yama Kids

Av den 2 november, 2018

Igår, torsdag 1 november, lanserade Sushi Yama en barnmeny för att nå ut till sina yngre gäster. Menyn går under namnet Yama Kids och bygger på ett samarbete med Sanrio, som bland annat innehar Hello Kitty och Bad-Badtz Maru i sin varumärkesportfölj.

Yama Kids är anpassad för barn och bjuder, likt andra restaurangkedjors upplägg, på en måltid med lekfulla tillbehör. Samarbetet initierades i början på året tillsammans med Plus Licens, som är licensagent och representerar bl.a. Hello Kitty.

– Vi har haft en barnmeny i åtanke under en längre tid för att tillgodose våra yngre gäster med ett anpassat och naturligt alternativ i samband med sina besök hos oss, där nytta och nöje kombineras. När diskussionerna togs upp kändes Sanrio och företagets varumärken som ett självklart val. Företaget är japanskt och innehar klassiska varumärken som bär på historia. Vi är övertygade om att både Bad-Badtz Maru och Hello Kitty kommer att tilltala våra yngre gäster. Hello Kitty är dessutom en populär karaktär som ständigt får förnyad popularitet och sträcker sig över flera generationer, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer.

Yama Kids lanserades kl. 14:30 den 1 november, vilket också var födelsedagen för Hello Kitty. Karaktären skapades 1976 och är Sanrios populäraste.

Mat & Dryck | Yama Kids
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login