Summercamp 2018 i Kopparberg, en dag för alla

Av den 8 augusti, 2018

Bergslagens Sparbanks ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen ger 30 000 kronor i bidrag till Ica Supermarket Kopparberg och Summercamp 2018, ett initiativ som ägarna Annica och Lars-Håkan Olofsson ligger bakom.

Summercamp är en sommardag full av aktiviteter för alla som bor i och runt omkring Kopparberg och arrangeras för andra året i rad på torget i Kopparberg och Kommunen är medarrangörer.

– Jag blev jätteglad när jag fick veta att bidraget beviljats, säger Annica Olofsson. Summercamp är för alla i Kopparberg och tack vare bidraget har vi råd att ta in musikunderhållning. Inför årets Summercamp var det ett uttalat önskemål från ungdomarna, som varit med i vår projektgrupp, att vi skulle ha musikunderhållning. Utan bidraget hade vi inte haft råd att plocka in artister och musiker i programmet.

Summercamp anordnas under en dag, 11 augusti, på torget i Kopparberg. Utöver bland annat hoppborg, musik och aktiviteter med Kopparbergs bollklubb bjuder Ica supermarket på korv med bröd och fika.

– Den här dagen är framför allt för de unga, säger Annica. Och så har vi många asylsökande, Summercamp blir ett naturligt tillfälle för alla att mötas.

Precis som vi på Bergslagens Sparbank och vår ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen brinner Annica och Lars-Håkan Olofsson för ett aktivt lokalsamhälle och de hoppas kunna anordna Summercamp varje år.

Nöje | Summercamp i Kopparberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login