Summerburst kommer på bio

Av den 8 oktober, 2016

Sommarens största dansfest kommer från 25 november att visas på Filmstaden i Örebro, det är första gången någonsin som en festival på detta sätt flyttar in i de svenska biosalongerna. Filmen tar dessutom upplevelsen ett steg längre och visas i 3D!

Biljetterna till Summerburst The 3D Movie släpps idag, fredag den 7 oktober på sf.se.

”Genom denna unika satsning får de som ännu inte har varit på Summerburst chansen att uppleva dess storhet och kärleken till dansmusiken, och de mest trogna besökarna får möjlighet att återuppleva sommarens festival. Eftersom festivalen har en 18-årsgräns kände vi också att vi gärna ville ge de yngre en chans att gå på Summerburst, därför har vi ingen åldersgräns på biofilmen. Att filmen dessutom är i 3D ger ett djup i artisternas framträdanden och biopubliken får verkligen känna på konfettiregnet, nästan som att vara på plats!”, berättar Therese Liljedahl, Director Marketing & Nordic Partnership, Live Nation Sverige

”En stor del av det som gör ett biobesök så speciellt är bild- och ljudupplevelsen samt att man delar upplevelsen med andra. Alla dessa faktorer bidrar till att höja Summerburst The 3D Movie och därför känns det väldigt roligt att filmen producerats för bio. 3D-effekterna kommer också att skapa festivalstämning i våra salonger.”, säger Sture Johansson, Programdirektör SF Bio.

Summerburst – The 3D Movie
Filmen bjuder på massor av musik, exklusiva artistintervjuer, behind-the-scenes-material som aldrig tidigare har visats, låtar från de största akterna och den dansande publikens kärlek och extas – allt detta tillsammans med konfetti och fyrverkerier gör Summerburst – The 3D Movie till en helt ny och unik bioupplevelse. Räkna med dans i salongen!

Medverkande artister i bokstavsordning: Afrojack, Alesso,  Armin van Buuren, Axwell ?Ingrosso,  Dada Life, David Guetta, Icona Pop, Kygo, Nervo och Steve Angello.

Bakom produktionen av filmen står Live Nation, OPA People och regissören Levan Tsikurishvili som bland annat har regisserat flera musikvideos till Avicii samt den hyllade dokumentären ”Den dömda världsmästaren”. Med detta unika filmprojekt tar SF Bio och Live Nation ytterligare ett steg i att utveckla sitt samarbete, där SF Bio kommer att ha världspremiär på filmen den 25 november över hela landet.

Summerburst – The 3D Movie har världspremiär fredag den 25 november på Filmstaden i Örebro (även hela landet), den är tillåten för alla åldrar.

Trailer – Summerburst The 3D Movie

Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login