Succén fortsätter – Sverigeturné våren 2020 för Fredrik Lindströms ”Mänskligheten”

Av den 9 maj, 2019

Efter en slutsåld vår på Scalateatern och en höst på Cirkus i Stockholm är det nu klart att Fredrik Lindström åker ut på en Sverigeturné med sin hyllade föreställning, med ett stopp i Örebro och Conventum Lördag 18 Januari 2020.

Våren 2020 ger han sig ut i landet med ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” och kommer bland annat till Gävle, Lund, Umeå, Uppsala och Göteborg. Det blir dessutom ett extra datum på Cirkus i höst för publiksuccén som beskrivs som ”får hela Scala att koka av skratt” (SVD), ”jävlar, förlåt, vad bra han är” (DN) och ”ofta är tankeväckande, men framför allt hela tiden väldigt rolig” (Aftonbladet). Biljetterna till vårturnén 2020 och höstens föreställningar finns ute nu.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tarFredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

Föreställningen har varit utsåld hela våren på Scalateatern i Stockholm och hyllas av recensenter.

– Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara! Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern”, säger Fredrik Lindström.

Fredrik Lindström är en av landets mest populära komiker, underhållare och författare. Han har
tidigare bland annat gjort stor succé med föreställningen ”Svenskar är också människor!” och turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, som tillsammans sågs av över 400 000 personer.

Nu åker Fredrik Lindström för första gången på många år ut på en stor turné med en soloföreställning – ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva”. Hans förhoppningar
är att det ska leda till viss upplysning.

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinder-dejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström.

Efter höstens föreställningar på Cirkus i Stockholm är det premiär för Sverigeturnén den 17 januari 2020 i Gävle. Därefter åker Fredrik Lindström landet runt med ”Mänskligheten” fram till i april.

Succén fortsätter – Sverigeturné våren 2020 för Fredrik Lindströms ”Mänskligheten” kommer till Conventum, Örebro Lördag 18 Januari 2020.

Nöje | Succén fortsätter – Sverigeturné våren 2020 för Fredrik Lindströms ”Mänskligheten”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login