Succén Bilar på stan återvänder

Av den 20 september, 2016

Den 24:e september anordnas för tredje året i rad det vinnande konceptet Bilar på Stan – ett samarbete mellan City Örebro och MRF-anslutna nybilshandlare. På Drottninggatan visas 48 av de senaste bilmodellerna på marknaden upp, och besökarna får en unik möjlighet att träffa bilhandlarna. Dessutom finns de flesta av länets fordonsutbildningar representerade.

På Stortorget kommer det att finnas ansiktsmålning och så hälsar City Örebros maskot Hasselmusen på, berättar projektledare Nina Dahlström, City Örebro. Traditionsenligt kommer du även att hitta en fiskdamm på plats där alla intäkter går till Nyckelfonden.

Fler barnaktiviteter hittar du på Våghusgalleriorna, där man också tagit vara på biltemat. Det anordnas nämligen ett e-bilsrace där barnen har chansen att köra bil så att håret fladdrar inne på gallerian Krämaren.

Även Nerikes brandkår, ambulansen och citypolisen visar upp sina fordon på Stortorget där barnen får träffa personerna på fältet och se hur personalen arbetar vid en trafikolycka.

Dessutom skriver spelare från ÖHK och ÖSK autografer.

Vi jobbar stenhårt med att alla våra event upplevs trygga och trevliga, förklarar Stina Storm, VD på City Örebro. Bilar på Stan är ett gott exempel på detta där vi rullar ut röda mattan för att alla örebroare och besökare ska känna sig extra välkomna, samtidigt som det ska ge nya affärer för våra medlemmar och samarbetspartners.

Eventet pågår lördag 24:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login