Succén Bilar på stan återvänder för en femte gång

Av den 27 september, 2018

Lördagen den 29:e september anordnas för femte året i rad det vinnande konceptet ”Bilar på Stan” – ett samarbete mellan City Örebro och MRF-anslutna nybilshandlare. På Drottninggatan visas 50 av de senaste bilmodellerna på marknaden upp, och besökarna får en unik möjlighet att träffa bilhandlarna. 

På Stortorget kommer det att finnas ansiktsmålning och traditionsenligt kommer du även att hitta en fiskdamm på plats där alla intäkter går oavkortat till Örebro Stadsmission, berättar eventansvariga Nina Dahlström, City Örebro. Innehållet i påsarna har våra medlemmar och samarbetspartners bidragit till.

Även Nerikes brandkår, ambulansen och citypolisen visar upp sina fordon på Stortorget där barnen får träffa personerna på fältet och se hur personalen arbetar vid en trafikolycka. För den som funderar på att göra en karriär i branschen är det ett ypperligt tillfälle att träffa representanter för Proffsgymnasiet och Tullängsgymnasiet. 

Dessutom finns spelare och personal från ÖHK och ÖSK på plats för intervjuer under dagen.

– Vi jobbar stenhårt med att alla våra event upplevs trygga, trevliga och tillgängliga, förklarar Stina Storm, VD på City Örebro. ”Bilar på Stan” är ett gott exempel på detta där vi rullar ut röda mattan för att alla örebroare och besökare ska känna sig extra välkomna, samtidigt som det ska ge mer ”klirr i kassan” hos våra medlemmar och samarbetspartners.

Eventet pågår lördag 29:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

Nöje | Bilar på stan
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login