Succé för De’Longhis halvautomatiska kaffemaskin La Specialista

Av den 18 oktober, 2020

Marknaden för hel- och halvautomatiska kaffesmaskiner går spikrakt uppåt. En kombination av att fler vill kunna dricka lika gott kaffe hemma som på café samtidigt som vi spenderar allt mer tid hemma till följd av pandemin tros vara anledningarna. För ett år sedan lanserades halvautomatiska kaffemaskinen La Specialista som har gjort succé.

– Det ökade intresse som vi ser för att dricka riktigt gott kaffe hemma gynnar produktkategorierna halv- och helautomatiska kaffemaskiner. Det finns ett växande antal människor som också vill känna att de bemästrar kaffehantverket och då är La Specialista den perfekta kaffemaskinen. Man tillreder sin kaffe själv utan att tumma på kvalitéten. Vi kommer under våren 2021 att lansera fler liknande modeller för att möta det stora intresset, säger Ulrika Ekelund, Marketing Manager De’Longhi Scandinavia.

La Specialista är en vacker skapelse som med sin eleganta design i rostfritt stål för tankarna till en autentisk kaffebar. Den lyfter sannerligen kökets utseende. Med La Specialista behöver man inte vara expert på kaffe, det räcker med att man uppskattar en verkligt god kaffe för att kunna bemästra den.

Att kaffemaskinen är halvautomatisk innebär nämligen att de mest komplicerade tillredningsmomenten, där man oftast går bet, hanteras av kaffemaskinen själv. Kaffemaskinen är intuitivt designad och förinställd för de mest populära kaffedryckerna som också kan skräddarsys efter personligt tycke och smak. Den inbyggda och automatiska kaffekvarnen maler med precision de hela bönorna och kan ställas in enligt önskad malningsgrad.

En smart tamperstation ger med ett enkelt drag av en spak på sidan av maskinen ett optimalt pressat kaffe för vattnet att rinna igenom och ner i koppen. Allt samtidigt som en ljuvlig kaffearom sprider sig.

Välrenommerade danska testinstitutet Taenk har utsett La Specialista till Bäst i test vid genomgång av halvautomatiska kaffemaskiner.

Kaffemaskinen finns att köpa hos utvalda hemelektronikkedjor och kostar ca 8 990 SEK.

Prylar | Succé för De’Longhis halvautomatiska kaffemaskin La Specialista
Örebroguiden

Källa: De’Longhi 

You must be logged in to post a comment Login