Succé för Best of Festival – ny omgång redan i vår

Av den 3 december, 2019

I stort sett alla biljetter till Eztrads pågående julbord och show är redan sålda. Förra årets show sålde helt slut, och i år har man adderat ett liveband. På grund av den stora efterfrågan har dessutom man beslutat att köra en show, utan julinslag, i vår.

– Det är över 6000 biljetter som har blivit sålda och det känns förstås fantastiskt roligt. Vi har i år för första gången satsat på liveband i vår show och vi är väldigt stolta över att alla musiker i bandet är från Örebro och har gått på musikskolor i Örebro. I år har vi dessutom byggt ut både restaurangen och scenen, för att möta den stora efterfrågan, säger Erik Loön, vd på Eztrad.

Tack vare att Showen ”Best of Festival” varit så pass populär, har man valt att köra den även i vår. Mellan den 28 mars – 13 juni spelas showen – med trerätters middag och bubbel istället för julbord.

Ensemblen bjuder på underhållning hämtat från alla dom bästa festivalerna världen över. Allt i en sprakande och fartfylld show med sång, dans och humor, samt årets nyhet – liveband.

Nöje | Succé för Best of Festival – ny omgång redan i vår
Örebroguiden

Eztrad Entertainment startade år 2011 i Södra Vattentornets lokaler. Sedan hösten 2016 har man egna lokaler – anpassade för både mat och show. Eztrad sätter upp olika shower och deras ensamble består av 6-7 artister, som utöver att uppträda även tar hand om gästerna till bords. Sång och dans är grunden i det som Eztrad erbjuder, men humor och sketcher har även det en stor plats i underhållningen.

You must be logged in to post a comment Login