Studenter får hjälp på traven

Av den 7 april, 2018

Mecenat AB underlättar för de studerande genom att förmedla rabatter och förmåner som är relevanta under studietiden, varje läsår skickas över 1 miljon Mecenatkort till de studerande.

E-handelsföretaget ABS Wheels i Stockholm har lyckats komma in på Mecenat Alumnis hemsida.

Mecenat Alumni riktar sig till dem som nyss avslutat sina studier och ger dem chansen att behålla en av de största fördelarna från studietiden – rabatterna. Genom Mecenat Alumni får de tillgång till permanenta rabatter och tidsbegränsade kampanjpriser under tre års tid.

– Ett glädjande besked, berättar Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Mecenat ger ut Mecenatkortet till Sveriges studerande. Vilket är strax över en miljon studerande från första årskurs ett på gymnasiet till sista termin på universitet och högskola.

Kort om Mecenat kortet:
Bland Mecenats samarbetspartners finns allt från många av världens ledande varumärken till lokala företag.

Mecenatkortet fungerar idag som:

  • Student-id
  • Reserabattkort på SJ, SAS, Malmö Aviation, Swebus, ett stort antal lokaltrafikbolag, m fl.
  • Berättigar till studentrabatt hos tusentals företag över hela landet
  • Användar-id för Mecenat e-handel och andra webbaserade tjänster

I dag samarbetar Mecenat med hundratals företag, bland andra Apple, Adobe, Microsoft, HP, ICA, Dustin, Tele2, Svensk Adressändring, SF Bio, CDON.COM, Hertz, Nelly, Espresso House, Bokus, Zalando m fl.

ABS Wheels Sweden AB är en ledande fälgleverentör i Sverige, vi finns representerade hos flertalet av landets däckhandlare. ABS Wheels tillverkar och saluför fälgar till privatpersoner och företag. Vi erbjuder egendesignade fälgar med den patenterade ABS360-konan, som gör det möjligt att ändra bultindelning i en och samma fälg. ABS lägger stor vikt vid att kunna erbjuda ett brett sortiment av trendiga fälgar av högsta kvalitet, till ett bra pris.

Bland våra kunder finns landets största däckkedjor; Euromaster, Däckia, Mekonomen, Däckteam och Vianor som finns i Örebro.

Prylar | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login