Stream | David Duchovny jagar Charles Manson i thrillerserien Aquarius på C More

Av den 11 juli, 2015

I C Mores nya thrillerserie Aquarius slår sextonåriga Emma följe med en man som snart kommer att bli en av historiens mest ökända mördare. David Duchovny spelar polisen Sam Hodiak, som försöker rädda Emma ur Charles Mansons klor. Samtliga avsnitt av Aquarius blir tillgängliga för streaming 21 augusti. Terrorister är som vanligt måltavlan för Damien och Michael i Strike Back, vars sista säsong inleds på C More 1 augusti. Från och med varje avsnitts premiärdatum streamar man C Mores serier när man vill.

I Aquarius spelar David Duchovny Sam Hodiak, dekorerad veteran från andra världskriget och numera polis vid mordroteln. Det är sextiotal och Sam känner knappt igen sin ungdoms USA. Nu präglas landet av långt hår och fri kärlek, billiga droger och ökande brottslighet, demonstrationer och polisbrutalitet, Black Power och Vietnamkriget.

När Sams ex-flickväns tonårsdotter Emma (Emma Dumont) försvinner i ett hav av hippies tar han sig an det otacksamma uppdraget att finna henne. Han får hjälp av unge kollegan Brian Shafe (Grey Damon) som låtit håret växa för att kunna infiltrera hippiekulturen. Sam och Brian stör sig på varandra, men förenas i försöken att finna Emma som slagit följe med en grupp sökare ledda av en brottsling med rockstjärnedrömmar. Han heter Charles Manson (Gethin Anthony,Renly Baratheon i ”Game of Thrones”), och inom ett par år ska flera bestialiska dåd komma förknippas med hans namn. Dramahrillerserien Aquarius, somgenomsyras av odödlig sextiotalsmusik, är skriven av John McNamara (”In Plain Sight”) som också producerar serien tillsammans med Duchovny, Marty Adelstein (”Prison Break”) och Melanie Greene. Aquarius kommer från Tomorrow Studios/ITV Studios och hade USA-premiär tidigare i sommar. Hela säsong ett kan streamas på C More från den 21 augusti.

Strike Back är tillbaka 1 augusti med en fjärde säsong bestående av tio sedvanligt actionpackade avsnitt. Det blir den sista säsongen av Cinemax serie om de omaka agenterna som är alla terroristers svurna fiender: amerikanen Damien Scott (Sullivan Stapleton) och britten Michael Stonebridge (Philip Winchester). I säsong tre jagade de terroristen Al-Zuhari från Colombias djungler via Beirut till Österopa. Denna gång söker de efter försvunna personer i Bangkok, och är snart terrorister på spåren igen. Bland säsongens nya skådespelare märks Michelle Yeoh och James Wilby. Strike Back är inspirerad av Chris Ryans böcker; Ryan är en pseudonym för en verklig brittisk specialagent.

Aquarius på C More
Tretton avsnitt (hela säsong ett) blir tillgängliga för streaming 21 augusti
Avsnitt ett har premiär på C More Series och C More Series HD 21 augusti 22.00,
sedan visas ett nytt avsnitt de följande tolv fredagarna

Strike Back på C More
Avsnitt ett av säsong fyra har premiär på C More Series och C More Series HD 1 augusti 22.00, sedan visas ett nytt avsnitt de följande nio lördagarna, samma datum som det blir tillgängligt för streaming.

Film & Spel | Streamat
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login