Streamad Hiphopkväll från kulturhuset

Av den 2 maj, 2020

På Fredag den åttonde Maj är det dags för streamad Hiphopkväll från kulturhuset.

Hiphopkvällen på kulturhuset görs i samarbete med Pennysound Studio som drivs av Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län. Det blir en kväll med tunga beats, feta bars och bra energi. Artisterna som alla spelar in och producerar i Pennysound Studio kör några låtar var och kommer köra sina senaste singlar. Dessa artister är nästa generations hiphoppare så glöm inte var ni såg dom först!

Nonting:
Är en karismatisk Örebroartist som ingår i Le Winter klicken. Han tar publiken med storm och har en skön energi när han kör live. Han har släppt en del låtar på Spotify varav låten fängslad med över 30 tusen streams har producerats av just Le Winter.

Antonio SL:
Med en tillbakalutad stil lägger Antonio SL fokus på sin rimkonst. På engelska. Han är gärna något av en doldis, men ibland görs undantaget för musiken. Det som kommer ut från honom hålls enkelt. Rap.

Jeaff:
Förmodligen Örebros kändaste rappare. Hon har varit med i TV4’s lyckliga gatan där hon tolkade Tolkade Nilsson’s ” En Dag” Jeaff har nu över 10 år i gamet som rappare och släppt singlar som ”en dag” ”vill va fri” och ”tornado”. Men efter en paus på två barn är hon nu redo att komma tillbaka med ett nyare sound och en uppgraderad version av sig själv som hon själv säger. Singeln ”ring ring” är snart aktuell och med sin lillasyster Jackie som vapendragare är denna duo starkare än någonsin.

Enzo:
Han är en up and coming artist som har bakgrunden som dansare och har hållt på med musik under en längre tid mer som en hobby. Men nu är han här och satsar 100% han och hans grabbar producerar låtarna själv och Enzo’s låt ”Diamant” kommer ut på Spotify 4 maj.

Raess:
Raees är en Örebroartist som är född 2002 han både rappar och sjunger. Han började med musik 2015 och släppte sin debutsingel ”den här skiten” år 2017 under artistnamnet Raffe M. Han valde dock att ta en paus för att utvecklas i sitt musikskapande och hitta sitt sound. Det har han gjort nu! Hans nya still så blandar han svenska och franska och han tar med influenser från Algeriet där han har sina rötter. Raees singel CRY CRY har nästan 50 tusen på Spotify. Och vi ser fram emot att höra honom live.

» Mer information här «

Musik | Streamad Hiphopkväll från kulturhuset
Örebroguiden

Källa: Pennysound Studio

You must be logged in to post a comment Login