Stream | Tittarsuccén Empire´s säsong 2 kommer exklusivt till Viaplay

Av den 21 juni, 2015

Nu är det klart, succéserien Empire kommer i september med säsong 2 exklusivt till Viaplay. I fredags var det premiär för årets hetaste serie Empire. Inte helt otippat var det den mest sedda serien på Viaplay under helgen.

Vi ser en enormt stark start för Empire på Viaplay, säger Lina Brounéus COO Content Viaplay. Hela 12 episoder kommer våra användare att njuta av under sommaren och det är med glädje jag redan nu kan bekräfta att säsong två kommer exklusivt till Viaplay.

Hela 17.6 miljoner såg säsongsavslutningen i USA, vilket gör serien till en av årets hetaste serier. Empire handlar om Lucious Lyon, som spelas av Terrence Howard, som är kungen av hiphop. Han är charmig och skärpt, VD för Empire Entertainment – och en före detta gangster. Hans musikimperium har skördat framgångar i många år, men allting förändras när han drabbas av en sjukdom som inom tre år kommer att göra honom förlamad. Klockan tickar och han måste lära sina tre söner hur de ska styra bolaget, så att de i sin tur kan ta över hans livsverk.

Empire, som består av totalt 12 avsnitt, ser du på Viaplay med nytt avsnitt varje fredag.

Film & Spel | Stream
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login