Storm – en ny, visuell fasadshow helt uppåt väggarna

Av den 28 oktober, 2016

För ett år sedan visades Wonderland – en visuell show helt uppåt väggarna! på Örebro teaters fasad. I år följer vi upp detta med fasadshowen Storm som visas mellan den 17-19 november.

Förra året avslutades det treåriga projektet DoT (Delaktighet och Teater) med forskningskonferensen ICS2015 och fasadshowen Wonderland – en visuell show helt uppåt väggarna! Utgångspunkten för DoT var att möten mellan människor var en förutsättning till förändring. Inspiration hämtades från Alice i Underlandet.

I år fortsätter vi utvecklingen av visuell scenkonst med ett nytt tema: Förändring, inspirerat av William Shakespeares Stormen.

Det blir en visuell resa genom en storms tusen skepnader i Örebro. Den tar för att ge – fast inte alltid på det sätt man tror och önskar. Den ger för att ta – fast det ibland leder till, just det; nya stormar. Efter stormen är ingenting sig likt.

Storm visas på Örebro Teaters fasad mellan den 17-19 november, en gång i halvtimmen mellan 18.00-21.00. Evenemanget är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login