Stor satsning på träningshelger i Sverige

Av den 23 mars, 2019

Förra sommaren bjöd Holiday Club Åre på mer än 240 gratis aktivitetstillfällen för familjer under sommaren. I år planeras för ännu fler – samtidigt som hotellet satsar på fler träningsevenemang.

Paddla, yoga, cykla och spring. Holiday Club Åre kan med sitt unika läge mellan fjäll och sjö bjuda på ett stort utbud av möjligheter även för dig utan bil. Med tågstationen utanför hotellentrén finns smarta resealternativ att välja bland.

Familjeaktiviteter och barnklubb
De mest populära familjeaktiviteterna sommaren 2018 var Valles gympa och yoga, kajakpaddling, SUP-paddling och familjehikes. Under 2019 års familjeveckor finns förutom förra årets succéaktiviteter även crosstrainingpass för familjen, lekar runt lägerelden och aktiviteter genom barnklubben Kids LAB. Förutom Familjeveckorna med alla gratis aktivitetstillfällenarrangerar hotellet evenemangshelger för hela familjen.

I midsommar arrangeras Frisk & Stark Familj, ett populärt familjekoncept som ger skön tillsammanskänsla och rörelseglädje. O-Ringens familjehelg i början av juni innehåller enkla orieinteringsinslag som passar alla åldrar.

Statistik visar att vi rör på oss allt mindre och allra minst rör barn på sig när de tillbringar tid med vuxna. Det vill vi vara med och ändra på och bidra till en friskare värld, säger VD Pernilla Gravenfors.

Premiär för sommarlovsläger
Bland nyheterna i årets stora evenemangsutbud finns Åre Summer Camp; ett sommarlovsläger för ungdomar mellan 11-14 år. Lägret är ett samarbete mellan Holiday Club Åre, Åre Kommun, SJ, Åre Winter Camp och Ajiwa – stark ungdom. Lägret genomförs vecka 26 och 27 med fjällaktiviteter och gemenskap på schemat, från paddling till fjällturer och tältövernattning. För den som vill finns möjlighet att checka in på lägret redan vid Stockholms Central.

Fullt utbud med träningshelger
Från vårkanten fram till midsommar arrangeras nio träningshelger på Holiday Club Åre med upp till hundratalet deltagare på vissa evenemang.

Träning | Stor satsning på träningshelger i Sverige
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login