Stiko har vandrat halvvägs

Av den 30 maj, 2017

Stiko var förra helgen i Örebro, han har nu vandrat halvvägs och har redan samlat in 128011 kr till Barncancerfonden!

Ikväll intar han Löa Hytta och har med sig tidigare idolvinnaren Martin Almgren som gästartist. 

– Vandringsturnén 2017 har nått halvvägs. Insamlingen så här långt har gått långt över mina förväntningar och det gör mig så otroligt glad och stolt, säger Per

– Det är en förmån och heder att få vara med om den här resan. Jag möter en oerhörd värme från alla människor jag möter längs vägen, många vill prata om cancer och om sina upplevelser och hur de eller någon anhörig drabbats, fortsätter han.

– Jag får ta del av många historier och livsöden. Jag är verkligen glad över att så många vill bidra till insamlingen och hjälpa till med vad de kan för att turnén skall gå att genomföra. Jag är ju beroende av människors goda vilja och hjälp. Jag fortsätter nu vandra, för Barncancerfonden, för minnet av lilla Cem Seger och hans historia. Tack för att ni följer min resa.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login