”Sthlm Nights” – ny singel från Peg

Av den 24 september, 2016

Peg Parneviks debutsingel Ain’t No Saint tog Sverige med storm – den rusade in på topplistans förstaplats och har belönats med dubbel platina.

Efter det har Peg hunnit med att skriva nytt material och släppa singeln We Are (Ziggy & Carola), turnera runt Sverige, uppträda på Allsång på Skansen och spela in sin egen webb-TV-serie – Peg på turné – som hade premiär på Viafree i onsdags.

Nya singeln Sthlm Nights är skriven av Peg, Josefin Glenmark och Erik Lewander. Såhär säger Peg om låten:

Sthlm Nights är andra låten jag någonsin skrev och jag är så glad att jag får äntligen dela med mig det jag jobbat på. Den handlar om sena kvällar i Stockholm med en riktigt ”bad guy.” Det kändes som ett spel där ingen vann, och målet var att spela så svår och otillgänglig som möjligt. Men sen insåg jag mitt värde och hur stark jag egentligen var – ”I’m not the one who falls..”

Lyssna på Sthlm Nights här!

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login