Stenmarck äntligen tillbaka med en stor rock och popshow

Av den 15 april, 2019

Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med en stor rock och popshow! En show som i ett svindlande tempo kommer att ta dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum-från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalsvist, Rockbjörnsvinst, till de stora arenornas tid i och med Ladies Night-till den kritikerrosade scenföreställningen ”Syskonkärlek”.

Hitsen & Hjältarna är en föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum; där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Springsteen och med glittret från Frank Sinatras Las Vegas-till Martins egna oförglömliga låtar.

Föreställningen ”Hitsen & Hjältarna” har premiär på Gränsö Slott i Västervik den 8 november för att sedan bege sig ut på turné under hösten och vintern med ett stopp i Örebro på Conventum Arena Fredag 13 December 2019, biljetter släpps tisdag 16 april kl 10.00.

Biljetter: 
Biljetter till ”Martin Stenmarck – Hitsen & Hjältarna” släpps tisdag 16 april kl 10.00 via lifeline.se samt lokala biljettombud.

Musik | Stenmarck äntligen tillbaka med en stor rock och popshow
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login