Stayhard och Bread & Boxers tävlar ut unik resa till New York

Av den 1 mars, 2018

Stayhard lanserar i samarbete med varumärket Bread & Boxers en unik tävling med chans att vinna en weekendresa för två till New York och få träffa Henrik Lundqvist.

Tävlingen pågår från 28/2 till 13/5 och inkluderar resa med hotell, matchbiljetter till New York Rangers, supporterkit, produkter från Bread& Boxers med Henrik Lundqvists autograf, väska fylld med kläder och accessoarer från Stayhard och möjligheten att träffa Henrik Lundqvist i omklädningsrummet efter matchen.

”Vi på Stayhard tror mycket på långsiktighet, och att intensifiera samarbetet med våra leverantörer, där vi har en väldigt bra relation till Bread & Boxers. I och med det kan vi nu ge våra kunder en unik möjlighet att få inblick i NHL hockeyns hjärta-en möjlighet som inte går att köpa för pengar.

Att få tillfället att uppleva en av våra största hockeystjärnor genom tiderna, Henrik Lundqvist som i 13 år vaktat kassen för Rangers, på hemmaplan i Madison Square Garden, och sen träffa honom (och förmodligen många andra stjärnor) i omklädningsrummet känns som varje hockeyälskares dröm”, säger Robert Axelsson, försäljnings- och marknadschef på Stayhard.

Tävlingen gäller endast i Sverige där datum för resa bestäms av Bread & Boxers, utifrån matchschemat under hösten 2018.Mer info finns på tävlingssajten på www.stayhard.se/newyork

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login