Stallyktan bjöd på skön livemusik under tisdagskvällen

Av den 28 mars, 2018

Stallyktan kör livemusik en tisdag i månaden, denna gång var det Sofia Vivere med musiker samt Cornelia Raise som stod för musik och sång.

Först ut var Sofia Vivere som för ett par veckor sedan gick vidare till riksfinal i musiktävlingen Imagine Sweden. Detta var en akustisk spelning vilket är trevligt men tyvärr saknades en mikrofon till Sofia så det blev stundtals svårt att höra henne, vilket var synd då hon har en mycket bra sångröst.

Tyvärr får Sofias finstämda musik och sång svårt att nå fram i den akustiska miljö som råder på Stallyktan, det hade behövts någon form av förstärkning av framför allt sången.

Nästa ut var Cornelia Raise som spelade en singer/songwriter-influerad musik som passar mycket bra in i miljön, hon hade med sig en liten förstärkare som hon mickar gitarren och sin sång igenom, vilket gör att hon hörs mycket bättre. 

Cornelia har trevliga låtar som passar bra in i bakgrunden, tyvärr blir sorlet rätt högt från alla de som sitter och pratar under spelningen. Men det är väl lite av konceptet med en pubspelning, det hela blir i alla fall en trevlig tisdagskväll med ganska mycket folk och bra musik.

Sofia Vivere får hela…

Carolina Raise får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login