Stacey Kent till Örebro Konserthus

Av den 12 oktober, 2018

Stacey Kent som är en stor publikfavorit i flera delar av världen kommer äntligen till Örebro konserthus uppbackad av Claes Crona Trio och Jim Tomlinson.

Stacey har med sin tidlösa röst och egna tolkningar av de amerikanska, brasilianska och franska klassikerna vunnit en stor publik världen över. Det var ingen slump att hon vid sitt senaste Sverigebesök sålde slut på biljetter till sin konsert på anrika Fasching i Stockholm.

Så oavsett om du är ägare till något av de över 2 miljoner sålda album kommer du att njuta av repertoaren som består av en ambitiös blandning av bossa nova-klassiker, franska chansons och american standards-sånger, utöver eget material ifrån senaste albumet ”I know I dream – The Orchestral Sessions”.

Vi är glada och stolta över att kunna presentera en fantastisk artist och en musikupplevelse i världsklass på Örebro Konserthus. Är det första gången du stöter på Staceys namn men ändå känner att det klingar bekant? Kazuo Ishiguro – fjolårets vinnare av Nobelpriset i litteratur kan ha bidragit till det. Han har nämligen samarbetat med Stacey och skrivit text till flera av Stacey Kents hyllade låtar.

Nedan är en kort film där Stacey Kent och Jim Tomlinson pratar om samarbetet de fört med nobelpristagaren Kazuo Ishiguro.

Stacey Kent kommer till Örebro Konserthus måndag 15 oktober, hon är uppbackad av Claes Crona och Jim Tomlinson.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro Konserthus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login