Spel | Vladimir Tarasenko pryder omslaget av EA Sports NHL® 17

Av den 25 juni, 2016

St. Louis Blues Forward Vladimir Tarasenko pryder omslaget av EA Sports NHL® 17.

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) presenterade idag den nya Shape Your Legacy Off-trailern 2016 NHL Awards™ i Las Vegas, tillsammans med nyheten om att St. Louis Blues stjärnforward Vladimir Tarasenko kommer att pryda omslaget av EA SPORTS™ NHL® 17. Tarasenko fick över 6 miljoner röster via Twitter och NHL.com under NHL 17 Cover Vote.

“Det är en mycket stor ära att få representera mina lagkamrater och alla Blues-fans över hela världen genom att pryda omslaget av NHL 17”, konstaterar Vladimir Tarasenko, St. Louis Blues. “Som spelare är det en stor händelse att bli framröstad av fansen via Cover Vote och jag är glad över att vara inblandad i årets spel.”

EA SPORTS meddelade även att alla Xbox One- och PlayStation®4-spelare nu kan anmäla sig till den öppna NHL 17-betan* som kommer att erbjuda tre spellägen. Betatestet startar den 28 juli. Spelare som registrerat sig som en EA SPORTS NHL® 17 Insider kommer att få tidigare tillgång till betatestet så väl som senaste nytt, trailers och mycket, mycket mer innan svenska releasen den 15 september, 2016.

“Förra året genomförde vi det första betatestet genom tiderna och feedbacken från fansen hjälpte oss att skapa en fantastisk spelupplevelse redan vid release”, säger Sean Ramjagsingh, Lead Producer, NHL 17. “Med NHL 17 ger vi fler spelare tillgång och vi kan knappt bärga oss till dess att de får lägga vantarna på spelet.”

Betatestet kommer att innehålla tre spellägen: Online Versus, EA SPORTS Hockey League och Hockey Ultimate Team™ så väl som Creation Zone. Beta-registreringen startar nu och pågår till och med den 7 juli. Själva betatestet börjar den 28 juli och avslutas den 4 augusti. Anmälan till betatestet sker på www.easports.com/nhl/beta.

Tidigare under juni presenterade EA SPORTS funktionerna i NHL 17 tillsammans med information om de nya spellägena som med oöverträffad kontroll på isen, mer omfattande anpassningsmöjligheter i EA SPORTS Hockey League och de nya Synergy- och Dynamic Sets-funktionerna i Hockey Ultimate Team, ger fansen en ännu bättre spelupplevelse. För mer information om de nya funktionerna och spellägena se: www.easports.com/nhl/features.

NHL 17 låter dig skriva din egen hockeyhistoria oavsett hur du väljer att spela– från kampen på isen till att styra en hel klubb – i det mest spännande EA SPORTS NHL® -spelet genom tiderna. Lev ut dina hockeydrömmar i Draft Champions, Franchise-läget och World Cup of Hockey. Äg alla zoner med autentiska målvakter, nya tuffa kamper framför mål både i offensiven och defensiven och den stenhårda tacklingsfysiken. Ta ditt lag till nästa nivå med det mest anpassningsbara EA SPORTS Hockey League någonsin och levandegör matcherna med massor av nya målgester.

NHL 17 börjar säljas i Sverige den 15 september till Xbox One och PlayStation 4. Det går att förboka spelet redan nu för att få fördelar i spelet inklusive en månads testperiod av EA Access (gäller endast Xbox One)**±, ingame-utrustning i EA SPORTS Hockey League och exklusivt NHL® 94-målfirandemed mera***. För mer information om hur du förbokar spelet se: www.easports.com/nhl/buy.

Trailer | NHL 17 | Official Gameplay Trailer | Xbox One, PS4

EA Access-medlemmar (endast Xbox One) kan prova på NHL 17 innan spelet släpps i Sverige med Play First Trials. Mer information om startdatum kommer inom kort.

NHL17 är under utveckling i EA Vancouver-studion och har ej ännu granskats av PEGI. NHL 17 kommer att släppas till Xbox One och PlayStation®4. Gilla EA SPORTS NHL® på Facebook och följ oss på Twitter.

EA SPORTS™ är ett av världens ledande varumärken inom sportunderhållning med bästsäljande titlar, prisbelönt interaktiv teknologi, tjänster för fans och digitala upplevelser på flera olika spelplattformar. EA SPORTS skapar uppkopplade upplevelser som levererar sportens alla känslor och drama via branschledande sportspel som exempelvis Madden NFL, EA SPORTS FIFA, NHL®, NBA LIVE, Rory McIlroy PGA TOUR®, SSX™ och EA SPORTS UFC®.

*STÄNDIG INTERNETUPPKOPPLING KRÄVS SAMT ETT EA KONTO OCH GODKÄNNANDE AV (I) NHL 17 SLUTANVÄNDARAVTAL, (II) ANVÄNDARAVTAL OCH (III) SEKRETESS- OCH COOKIE-REGLER KRÄVS FÖR ATT DELTA I BETATESTET. XBOX LIVE GOLD/PlayStation PLUS-KONTO KRÄVS FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL ALLA ONLINE-FUNKTIONER I BETAN. GAMEPLAY-FRAMSTEG, ACHIEVEMENTS, KARAKTÄRER, KARAKTÄRSDATA OCH/ELLER ANDRA STATUS INDIKATORER SOM UPPNÅTTS I SPELET VIA BETATESTET KOMMER INTE ATT FÖLJA MED TILL DET FÄRDIGA SPELET. BETA-VERSIONEN ÄR TIDIG MJUKVARA OCH KAN INNEHÅLLA FEL OCH LEVERERAS I UTAN FUNKTIONS. GARANTI.

** KODEN TILL EA ACCESS KOMMER ATT LEVERERAS TILL XBOX LIVE-KONTON UPP TILL 10 DAGAR EFTER FÖRBOKNINGSPERIODEN SOM AVSLUTAS DEN 27 SEPTEMBER, 2016.

*** Villkor och regler gäller. Se https://www.easports.com/nhl/game-and-offer-disclaimers för information.

±VILLKOR, REGLER OCH UNDANTAG GÄLLER. SE EA.COM/EAACCESS/TERMS FÖR MER INFORMATION.

NHL® 17 är en produkt med licens från NHL och NHLPA.

NHLPA och NHLPA-logotypen är varumärken som tillhör National Hockey League Players ’Association. © NHLPA. Alla rättigheter förbehålls

NHL och NHL-skölden är registrerade varumärken och NHL Awards och dess logotyp är varumärken som tillhör National Hockey League. NHL och NHL-lagens varumärken tillhör NHL.

© NHL 2016 alla rättigheter förbehålls.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login