Spel | She Wants Me Dead – Hitlåten blev tv-spel

Av den 27 maj, 2016

Superheta DJ-duon Cazzette (“Sleepless”, “Blind Heart”) gick ihop med den virala sensationen Aron Chupa och ur det föddes She Wants Me Dead.

Spelbyrån Hello There (“Kung Fury”, “The Taekwondo Game”, AVICII VECTOR”) fick därefter i uppgift att marknadsföra låten – med ett spel.

She Wants Me Dead är ett mörkt plattformspel med en mix av strategiska puzzel och dödliga fällor som rör sig i en perfekt takt till DJ-geniernas beats.

Du spelar som Max, ägaren till den väldigt orättvist behandlade katten Lula (iallafall enligt hennes historia), som har skapat en hel hög med oförlåtliga fällor för honom då hon helt enkelt bara vill se honom i ett enda tillstånd – död.

Din enda uppgift som spelare är att föra Max till säkerhet, men det är betydligt mycket lättare sagt än gjort.

Hello There ville avstå känslan av ändlöst springande och la stor vikt vid genomtänkt level design, vilket gör att spelet är perfekt för skillade gamers som letar efter en riktig speed run utmaning. Som grädde på moset så tillkommer ett sort urval av kläder och utseenden som kan få just din Max att se lika twistad ut som du är.

Låten har hittills redan spelats över 400 000 gånger och spelet har streamats på Twitch av inflytelserika streamers såsom Sodapoppin och Tejbz för tio tusentals tittare.

Video | She Wants Me Dead – Get It NOW!

Spel & Film
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login