Spel | Mike Tyson gör debut i EA Sports UFC 2

Av den 25 januari, 2016

En av tidernas mest ikoniska idrottsmän kommer att finnas med i EA SPORTS™ UFC 2®. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) meddelade idag att Mike Tyson kommer att begå MMA-debut som upplåsbar fighter vid spelets svenska premiär den 17 mars.

Fans som förbokar EA SPORTS UFC 2 kommer att få direkt tillgång till Mike Tyson redan på releasedagen, medan andra spelare kan låsa upp honom genom att ta sig in i spelets Hall of Fame i karriärsläget. Den före detta boxningsvärldsmästaren i tungvikt ligger inne med de tyngsta och hårdaste slagen av alla fighters i spelet och kommer att kunna användas i två olika viktklasser: lätt tungvikt och tungvikt. Kolla in den nya Mike Tyson-videon för att få en första titt på den före detta mästaren i EA SPORTS UFC 2.

“När tidernas hårdaste fighters kommer på tal finns Mike Tyson med på de flestas lista – ofta i topp. Det hade varit spännande om MMA varit lika populärt under Tysons tid som nu, och frågan är om inte vi hade fått sett Mike dra på sig de lite tunnare handskarna och kliva in i The Octagon®”, säger Brian Hayes, spelets Creative Director. “Det här är en av de stora ”Vad skulle hända om…”-frågorna som vi kan laborera med när vi skapar ett spel som EA SPORTS UFC 2”.

Två versioner av Tyson kommer att finnas med i spelet: “Iron” Mike Tyson som baseras på hans väg mot världsmästartiteln och hans oförglömliga fighter under 80-talet, och “Legacy” Mike Tyson som bygger på slutet av hans lysande karriär. Fans som förbokar standardversionen av EA SPORTS UFC 2 kommer att får direkt tillgång till “Iron” Mike Tyson redan på releasedagen. De som väljer att förboka Deluxe Edition kommer att få både Iron Mike och “Legacy” Mike Tyson. Både versionerna kommer även att gå att låsa upp i spelet.

“Jag är en stor fan och det är en ära för mig att vara en del av EA SPORTS och att få utforska MMA-världen”, säger Mike Tyson. “Jag följer UFC på nära håll och det ska bli väldigt coolt att se hur jag skulle klara mig mot dessa fantastiska MMA-idrottsmän”.

EA SPORTS UFC 2 tar spelseriens fantastiska karaktärslikhet och animationer till en ny och högre nivå med nya Knockout Physics System och autentiska spelfunktioner. Dessutom erbjuder spelet den hittills största uppställningen av fighters från den verkliga MMA-världen. EA SPORTS UFC 2 kliver tillbaka in i Octagonen på Xbox One och PlayStation®4.

Fans som längtar efter att få kliva in i The Octagon®kan förboka EA SPORTS UFC 2 och redan på releasedagen få tillgång till Bas Rutten, invald i UFC Hall of Fame och trefaldig King of Pancrase, den japanska MMA-legendaren Kazushi “The Gracie Hunter” Sakuraba samt Mike Tyson.*Deluxe edition-versionen av spelet inkluderar även UFC Ultimate Team™ Premium Packs till ett värde av upp till 60 USD.

EA SPORTS UFC 2 är under utveckling av EA Canada och börjar säljas i Sverige till Xbox One och PlayStation®4 den 17 mars. För mer information se: EA SPORTS UFC website. Följ spelet på Facebook och Twitter för senaste nytt. EA Access-medlemmar kan under begränsad tid spela det fullständiga spelet innan det släpps i Sverige och dessutom få 10 % rabatt när de köper den digitala versionen av spelet till Xbox One. Håll ett öga på webbsidan, så väl som EA SPORTS UFC påFacebook och Twitter för att vara säker på att ta del av senaste nytt om spelet.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login