Spanska The Prussians spelar på Live at Heart 2018

Av den 26 augusti, 2018
´

The Prussians gör sin första spelning utanför sitt hemland Spanien, bandet kommer att bjuda på helt nytt material från deras kommande album ”Karma” på Live at Heart 2018.

Från ön Mallorca kommer indiebandet The Prussians och de kommer till Live at Heart 2018 här för att underhålla, bandet spelar en musik som innehåller både drama och körgitarrer. Deras ljud kan jämföras med Half Moon Run och Foals med episka texter och vokal och en rockbaseline, deras huvudsakliga influenser är andra artister som Glass Animals, Balthazar, RY X, The XX och Alt J.

Bandet har tidigare släppt EP och LP och avslutar nu nytt material med en utveckling från tidigare verk, bandet visar en helt ny sida utifrån sin musikstil, men kärnan i The Prussians stil kommer att förbli densamma. Nyligen lanserades videon för helt nya singeln ”Soul” från det kommande albumet.

Majoriteten av de nya låtarna är baserade på personliga relationer deras förhållande till omvärlden, bandet kan avslöja att albumet kommer att kallas ”Karma” och musiken kommer att baseras på om detta som utifrån om det har en roll på livet eller inte.

The Prussians kan ses på Live at Heart 2018 fredag 7 september på Frimis Salonger!

» Mer info här «

Kultur & Musik | The Prussians
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login