Spana in Chloés nya glasögonkollektion

Av den 2 maj, 2017

Sofistikerade, feminint med detaljrik design. Den nya glasögonkollektionen tar inspiration från märkets elegans och kvinnlighet. De detaljrika bågarna kombinerar vintage-stil, virila och grafiska effekter.

CE125S
De luftiga och transparenta formerna av denna modell får Chloés kläder på catwalken att lyfta. En kombination av grafisk charm och lätthet ges av nylon linser, dynamisk vågig form av den guldiga bågen och tonade linser. Det ger även ”Milla” solglasögon ett mycket sofistikerat och elegant utseende. Bågens tidlösa design består av livliga och lockande färger så som Gold/Havana, Gold/Black, Gold/Clear Khaki, Gold/Clear Peach och Gold/Clear Light Gray.

CE125S

CE727S
Denna båge uttrycker varumärkets sofistikerade stil med metalldetaljer som utmärker sig på den främre delen och sidorna av skalmarna, vilka är passande för den lasergraverade loggan. Den böljande utformningen av ”Nell” modellen kombinerar runda linser med tjock genomskinlig plast, och leker med naturliga nyanser. De tonade linserna matchar säsongs färgpalett och finns i Gradient/Black, Gradient Burnt/Beige, Gradient Khaki/Turtledove och Gradient Blue/Turtledove.

CE727S

CE720S
Marlow designen påminner om olika inspirationskällor från Cholés prêt-à-porter modeshow, med en blandning av rock-anda och hyper-feminina detaljer. Den något fyrkantiga formen har en djärv viril charm som framhävs av den skapta vintage-liknande övre bryggan. Den livliga, och effektfulla, acetatbågen ger ett dämpande ljus med hjälp av de tonade linserna. Bågen är lyxigt utsmyckad med loggan ingraverad på en guldig platta och finns tillgänglig i svart, Tortoise, Caramel och Khaki.

CE720S

CE725S
En extrem feminin stil, betonad av den överdimensionerade designen som matchar detaljerna på bågens front och skalmar. Den transparenta effekten och guldiga ytan ger en intressant blandning av färger, som ytterligare förstärks av den tonade skuggan kring linserna. Modellen finns tillgänglig i mörkgrått, Tortoise, Brown, Peach och Turtledove.

CE725S

CE726S
Den skarpa designen har gjorts om med en ny lätt, dynamisk design som anspelar på en retro-chic estetik. Den tunna bågfronten i plast är inramad med detaljer i metall som fortsätter längs skalmarna, där även Chloés logga är ingraverad. Materialet är transparent för att highlighta detaljerna, medan linserna har en svag tonad effekt som innehåller en ljusare nyans. Finns tillgänglig i mörkgrått, Tortoise, Brown och Khaki.

CE726S

CE2130
Denna Aviator, matchar en vintage-look. Karaktärsdragen för Chloés nya reklamkampanj är modern design med rundade linser som är omslutna av en båge och dubbelbrygga i metall. Lättheten förstärks med den tunna, funktionella looken. Denna nya modell i silver introduceras för SS17 säsongen som ett komplement till den klassiska ”Light Gold”.

CE2130

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login