Spa of the World™ – Ge sommaren grönt ljus

Av den 29 juni, 2017
Balance body and mind with Spa of the World™, ge sommaren grönt ljus med Firming Ritual. ​

The Body Shop presenterar en fjärde rutin i Spa of the World™-serien: nya Firming Ritual. Berikad med en mix av fruktextrakt som hämtats från skogar och klängväxter, blandade till fina konsistenser och uppfriskande dofter. 

Det här är en fräsch rutin som ger kraft till hud, kropp och sinne.

En komplett Firming Spa Ritual
Ge sommaren en kickstart med en dos uppfriskande kroppsvård. 

Visa upp huden i sommar – trestegsritualen gör huden fastare och smidigare.

.


Ethiopian Green Coffee Cream 350 ml – Sommarens måste!
Åtstramande kräm – 325 kr 

Koffein är känt för sina uppiggande egenskaper, men också för sina åtstramande egenskaper. Den här krämen har berikats med ekologiskt etiopiskt grönt kaffe, som innehåller höga halter av koffein. Kaffet skördas för hand i den vackra Kaffa-regionen i Etiopien, som allmänt är känt som ”kaffets hemland”. Den här silkesmjuka men ändå uppfriskande krämen smälter in i huden när den masseras, och gör att huden känns fastare och stramare, med en sammetsmjuk finish.


French Grape Seed Scrub 350 ml
Lenande kroppsskrubb – 295 kr

Druvkärnor är kända för sina höga halter av polyfenoler, en kraftfull antioxidant som är bra på att friska upp huden. Här har den ljuvliga skrubben genomsyrats av druvkärnspulver från Frankrike och Community Trade-producerat ekologiskt socker från Paraguay för att friska upp och exfoliera huden. Att massera med socker är bra för att friska upp cirkulationen och ta fram en jämnare hudton. Dessutom hjälper den fräscht fruktiga doften till att väcka sinnena.


Thai Makrut Lime Firming Oil 170 ml
Uppfriskande kroppsolja – 225 kr

Den nya kroppsoljan har genomsyrats av frisk papedacitrus/makrut lime. Citrusfrukten har länge prisats av thailändska kvinnor för sin uppfriskande doft – perfekt för att väcka liv i sinnena efter kalla vintermånader. Upptäck en uppfriskande olja, berikad med papedacitrus/makrut lime, som snabbt absorberas av huden. Community Trade-producerad marulaolja är vårdande. 


Indian Turtle Massager
Massageredskap – 190 kr

Det här stiligt sköldpaddeinspirerade redskapet har utvecklats tillsammans med CommunityTrade-leverantörer i Indien. Det nyper lätt i huden när det rullas över den och hjälper till att stimulera cirkulationen. Sätt pricken över i på Firming Ritual genom att hjälpa huden till bättre elasticitet med det här verktyget. Bara rulla över huden, tillsammans med Thai Makrut Lime Toning Oil, och lägg lite extra fokus på problemområden. Massageredskapen i trä tillverkas av acaciaträ av skickliga hantverkare på TeddyExports i södra Indien.


Stark men schysst kroppsvård – Att gå i täten för Community Trade ligger i The Body Shops DNA, och tack vare kundernas stöd går man vidare på vägen, 30 år senare. Man har tagit på sig att dubbla antalet Community Trade-producerade ingredienser fram till 2020 som en del av åtagandet Enrich Not Exploit™.

Ethiopian Green Coffee Cream – Har berikats med Community Trade-producerad ekologisk olivolja från nationalparken Cilento i Italien. Det var Världsnaturfonden WWF som först introducerade The Body Shop till kooperativets banbrytande arbete, och man gjorde dem då till sin enda leverantör av Community Trade-producerad olivolja. Nu är de en av de största olivolje-producenterna i området, och har ungefär 300 medlemmar som odlar på 2 000 hektar land.

Thai Makrut Lime Firming Oil – Har genomsyrats av Community Trade-producerad marulaolja från Namibia. Ett kooperativ som utgörs av 1 750 namibiska kvinnor skördar frukten från vilt växande marulaträd. Namibiska kvinnor har traditionelltanvänt marulaolja för att lena och fuktighets-bevara huden, och de här kvinnorna bygger nu ett företag och en framtid på den traditionen. Handeln med The Body Shop har hjälpt de här kvinnliga entreprenörerna att samla ihop de pengar som behövs för att bygga en egen fabrik och dessutom investera i boskap och betala skolavgifter.

French Grape Seed Scrub – Tillverkas med Community Trade-producerat ekologiskt rörsocker från kooperativet Montillo i Paraguay. Handeln med The Body Shop ger livsviktiga arbetstillfällen till det lokala samhället. Lantbrukarna i kooperativet Montillo skördar sockerrören för hand, och använder bladen som gödning, för att skydda miljön. De använder aldrig kemisk gödning, och bränner inte heller sockerrörsfälten, eftersom det skulle sätta det lokala djurlivet i fara

Spa of the World™ Firming Ritual landar i butik i Örebro 11 juli.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login