Source Essentielle ny hårvårdsserie med naturligt ursprung

Av den 8 augusti, 2018

Med 80 – 100% veganska ingredienser av naturligt ursprung är Source Essentielle L’oréal Professionnels första hårvårdsserie med naturlig härkomst och påfyllningsbara schampoflaskor. 

Enkel att känna igen på de äkta och synliga blommorna i produkterna lyckas Source Essentielle symbolisera den perfekta kombinationen av hållbar innovation och konsumtion. Sedan maj finns Source Essentielle ftillgängliga för alla de som letar efter ett nytt sätt att vårda sitt hår, med skräddarsydda rutiner inspirerade av naturen.

DAILY SHAMPOO – för en naturlig känsla
Rengörande schampo med 80% ingredienser av naturligt ursprung. Innehåller akaciablad och aloe vera vilket resulterar i ett hår som känns lätt och spänstigt. Påfyllningsbar i salong.
Rek pris: 243kr

DAILY DETANGLING CREAM – för normalt till fint hår
Utredande och återfuktande balsam med ett lättviktigt resultat. Innehåller 99% ingredienser av naturligt ursprung, däribland aloe vera extrakt. Rek pris: 295kr

NOUISHING BALM &OIL – för torrt hår
Vårdande mask och olja för ett mjukare och smidigare hår. Masken är skapad med 99%ingredienser av naturligt ursprung, bland annat sesamolja. Oljan består av 100% ingredienser av naturligt urpsrung och innehåller både jasminblommor och lavendelskott. 
Rek pris balm: 330kr Rek pris oil: 369kr

DELICATE SHAMPOO – för känslig hårbotten
Skonsamt rengörande schampo som passar en känslig hårbotten. Schampot är dermatologiskt testad och innehåller 80% ingredienser av naturligt ursprung, däribland ringblommor och extrakt från kamomill. Produkten är ideal för att motverka och utreda tovor i håret. Påfyllningsbar i salong Rek pris: 243kr

RADIANCE BALM & OIL – för färgbehandlat hår
Enmask ocholja som verkar färgbevarande. Masken är skapad med 99% ingredienser av naturligt ursprung och innehåller bland annat fruktkött från fikon. Oljan är gjord med 100% ingredienser av naturligt ursprung, däribland lavendelskott och korgblommiga växter.
Rek pris balm: 330kr Rek pris oil: 369kr

NOURISHINGSHAMPOO – för torrt hår
Skonsamt rengörande schampo förtorrthår. Håretåterfår sin smidighetochglans. Schampot innehåller 80% ingredienser av naturligt ursprung, däribland jasmin och sesamolja. Påfyllningsbar i salong Rek pris: 243kr

Mode & Skönhet | Source Essentielle
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login