Sony lanserar 4K Ultra HD Blu-ray-spelare

Av den 8 januari, 2017

Sony lanserar nya produkter som levererar den ultimata filmupplevelsen hemma; 4K Ultra HD Blu-ray-spelaren UBP-X800, Dolby Atmos-aktiverade soundbaren HT-ST5000 och AV-receivern med DTS:X, STR-DN1080.

Sony UBP-X800 4K Ultra HD är den ultimata Blu-ray-spelaren för att visa Ultra HD-teknik och det bästa sättet att titta på film. Denna spelare har skapats i samarbete med Sony Pictures Entertainment för att säkerställa den bästa möjliga uppspelningen från 4K Ultra HD Blu-ray-skivor så som filmskaparna önskat att deras verk ska avnjutas, samt med de fördelar som 4K ger.

Med Hi-res-ljuduppspelning reproducerar X800 ljud med audiofil-kvalitet oavsett källa. DSEE HX™ skalar upp den ursprungliga signalens samplingsfrekvens och bitdjup. Du får en bättre ljudåtergivning och ett bredare dynamiskt omfång till vad du lyssnar på samt närmre högupplöst ljudkvalitet.

De flesta Blu-ray-spelare skickar både ljud och video till TV:n via samma HDMI-utgång. För att säkerställa att ljudkvaliteten är kompromisslös kan X800 dela ljud- och videosignaler samt kicka dem till separata HDMI-utgångar för att minska elektriska kors-störningar.

Integrerad Bluetooth® innebär att användaren kan använda ett par trådlösa hörlurar för att lyssna oavbrutet själv, medan ljudet kan fortsätta att spelas upp från TV:n för resten av familjen. Användaren kan även koppla ihop trådlösa högtalare till Blu-ray-spelaren för att lyssna på ljudet från framsidan av TV:n samtidigt som det spelas på andra platser, beroende på var den trådlösa högtalaren är placerad. 

Priser:
UBP-X800 4K Ultra HD Blu-ray-spelare kostar cirka 5 100 kr.
HT-ST5000 soundbar kostar cirka 18 500 kr.
STR-DN1080 AV-receiver kostar cirka 8 500 kr.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login