Sony introducerar nya WF-1000XM3

Av den 7 juli, 2019

De helt trådlösa hörlurarna WF-1000XM3 är det senaste tillskottet i den populära Sony 1000X-familjen. Sonys branschledande brusreducering har förbättrats ytterligare med hjälp av Dual Noise Sensor-teknik och brusreducerande processorn HD QN1e, som låter dig enbart höra musiken och inga andra störande ljud.

Nästa nivå av tystnad
Tillsammans med Dual Noise Sensor-teknik och den nya brusreducerande processorn HD QN1e, kan WF-1000XM3 känna av och stänga ute störande omgivningsljud, så att musiken hamnar i fullt fokus. Dual Noise Sensor-tekniken känner av omgivningsljud med hjälp av dubbla mikrofoner, som gör att hörlurarna kan registrera mer omgivningsljud. Därefter tar den brusreducerande processorn HD QN1e vid och skapar en inverterad ljudvåg för att ta bort störande bakgrundsbrus. Alla typer av bakgrundsbrus, oavsett buller under flygresan till liv och rörelse på stan, skall WF-1000XM3 kunna blockera samt reducera bort.

Premiumljud
Processorn HD QN1e ger högkvalitativt ljud med 24-bitars Audio Signal Processing och DAC med förstärkningsfunktionalitet. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skalar upp komprimerade digitala musikfiler, inklusive MP3-format, för att komma så nära kvaliteten av högupplöst ljud som möjligt.

Frihet med trådlöst
WF-1000XM3 har en trådlös och smidig design som innehåller ett nyutvecklat Bluetooth-chip med L/R Bluetooth-anslutning, vilket innebär att båda hörsnäckorna tar emot ljud samtidigt, jämfört med standardiserad vänster-till-höger Bluetooth-anslutning. Tillsammans med den nya optimerade antennstrukturen får hörlurarna en mycket stabil Bluetooth-anslutning, så att du kan lyssna på musik oavbrutet. De har också fått en latensförbättring, vilket innebär att du kan njuta av de senaste filmer på en parkopplad enhet, med minimal latens.

WF-1000XM3 är speciellt utformade för ökad bekvämlighet och genom så kallad ergonomic tri-hold sitter de säkert på plats. Fyra storlekar av hybridhörsnäckor och tre storlekar hörsnäckor med trippelkomfort medföljer, så att du kan hitta din perfekta passform.

Smart lyssning
Den brusreducerande processorn HD QN1e har låg energiförbrukning, vilket ökar batterilivslängd och lyssningstid väsentligt. Du kan lyssna i upp till 24 timmar[2]med brusreducering påslagen, tack vare fodralet som fungerar som batteriladdare när du är på språng. Hörlurarna har dessutom en snabbladdningsfunktion som ger 90 minuter batteritid på endast 10 minuters laddning.

För enkelhetens skull kan du använda Quick Attention-läget för att kommunicera utan att behöva plocka ur hörsnäckorna. Placera bara fingret på vänstra hörsnäckan för att sänka volymen och höra omgivningen runtomkring dig. Touch-sensorerna på hörsnäckorna[3] är dessutom fullt anpassningsbara och med enkla tryck kan du spela, pausa, byta låtar eller aktivera din röstassistent. Den nya Wearing Detection-funktionen pausar din musik automatiskt när du plockar ur den ena öronsnäckan och startar musiken när du sätter tillbaka den.

WF-1000XM3 är optimerad för Google Assistant och du kan därmed styra hörlurarna med rösten. Denna funktion gör att de är perfekta vid t.ex. pendling.

Du kan också skräddarsy dina preferenser, såsom ljud, brusreducering, touch-funktioner m.m. med hjälp av Sony | Headphones Connect-appen.

Tillgänglighet och rekommenderat pris
WF-1000XM3 kommer att finnas tillgängliga från mitten av augusti till ett rekommenderat pris på 2.600 SEK.

För mer information, besök Sony.se: https://www.sony.se/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3

[1] Från och med 1 juni 2019. Enligt forskning av Sony Corporation, mätt med hjälp av JEITA-kompatibla riktlinjer, en verklig trådlös stil av trådlöst brusreducerande i marknaden av hörlurar.

[2]Upp till 24 timmar batteritid med brusreducering påslagen (upp till 6h batterilivslängd per laddning + ytterligare 3 laddningar från medföljande fodral) och upp till 32 timmar batteritid med brusreduceringen avstängd (upp till 8h batterilivslängd per laddning + ytterligare 3 laddningar från medföljande fodral).

[3]Anpassas via Sony | Headphones Connect-appen.

Prylar | Sony introducerar nya WF-1000XM3
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login