Sony Interactive Entertainment presenterar ”500 million Limited Edition PlayStation®4 Pro”

Av den 11 augusti, 2018

Det har totalt sålts över 500 miljoner PlayStation®-enheter världen över, och nu lanseras en unik Limited Edition konsol i begränsad utgåva som ett tack till alla PlayStation fans.

Sony Interactive Entertainment (SIE) meddelade idag att de lanserar en specialutformad PlayStation®4 Pro (PS4™Pro), ”500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro” (med 2 TB hårddisk). Enheten lanseras den 24 augusti 2018. PS4™Pro-konsolen i begränsad utgåva är ett tack till alla fans som stöttat och använt PlayStation®. Konsolen lanseras lagom till att PlayStation® passerar 525.3 miljoner sålda enheter världen över. Den begränsade utgåvan kommer endast att bestå av 50 000 PS4 Pro-konsoler, och för första gången släpps PlayStation®4 (PS4™) i ett mörkblått transparent utförande.

Sedan lanseringen av den ursprungliga PlayStation (SCPH-1000) i Japan den 3 december 1994 har PS-plattformarna utvecklats med ny och modern teknik, och den har stått sig bra på en marknad i snabb förändring med hård konkurrens. Efterföljarna PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3, PlayStation®Vita och PS4 har också de bidragit med innovation och underhållning till hela världen. PS4 passerade dessutom 81.2 miljoner sålda enheter den 22 juli 2018, och fortsätter att utvecklas.

–Jag vill verkligen tacka de fans och samarbetspartner som bidragit till att PlayStation blivit en sådan framgång. Utan vårt hängivna community skulle vi aldrig kunnat nå den smått otroliga milstolpen 500 miljoner sålda enheter. Vi har tagit fram 500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro som ett tack till våra trogna fans. Vi kommer fortsätta att göra PlayStation till det bästa stället att spela på, och vi fortsätter att bygga ut vårt bibliotek med bra spel och olika nätverkstjänster, säger John Kodera, VD för SIE.

Dessutom släpps den medföljande trådlösa handkontrollen 500 Million Limited Edition DUALSHOCK®4 för försäljning den 24 augusti 2018*, samt headsetet ”500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset”, båda i begränsad utgåva.

SIE fortsätter att utveckla PlayStation-plattformen för att ge användarna unika underhållningsupplevelser som bara är möjliga på PlayStation.

500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro*Begränsad utgåva

Produktnamn500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro
ProduktkodCUH-7100B-serien
Lanseringsdatum24 augusti 2018
Innehåll
(1 exemplar av alla)
PlayStation®4 Pro-system (2 TB hårddisk) *specialutformning
Trådlös handkontroll (DUALSHOCK®4) *specialutformning
PlayStation®Camera *specialutformning
Lodrätt ställ *specialutformning
Monoheadset *specialutformning
Strömsladd
HDMI-kabel
USB-kabel
Tryckt material

*Utformning och specifikationer kan ändras utan förvarning.

500 Million Limited Edition Wireless Controller (DUALSHOCK®4) *Begränsad utgåva

Produktnamn500 Million Limited Edition Wireless Controller (DUALSHOCK®4)
ProduktkodCUH-ZCT2-serien
LanseringsdatumEuropa: 24 augusti 2018

*Utformning och specifikationer kan ändras utan förvarning. 

500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset *Begränsad utgåva

Produktnamn500 Million Limited Edition Gold Wireless Headset
ProduktkodCUHYA-0080
LanseringsdatumEuropa: 11 oktober 2018

*Utformning och specifikationer kan ändras utan förvarning.

* I den totala försäljningen av PlayStation-enheter världen över ingår PlayStation®, PS One, PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), PSP®go, PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®Vita TV, PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro. Antalet sålda enheter är en uppskattning av SIE från den 29 juli 2018.

* Lanseringsdatumet kan variera mellan olika länder och regioner.

Specialfunktioner hos 500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro
Specialutgåvan har ett mörkblått transparent utförande, och när konsolen är påslagen lyser det blått inuti systemet. Det transparenta utförandet gör att användarna kan se den avancerade och sofistikerade strukturen i PS4 Pro.

Omsorgsfullt utformade detaljer
PS-familjens märke på ovansidan och PS4-logotypen på framsidan av PS4 Pro-systemet är kopparfärgade med matt struktur, så att de matchar den mörkblå färgen och ger en förstklassig känsla. Alla PS4 Pro har en skylt nere till höger på systemets framsida med ett unikt nummer mellan 1 och 50 000. Det unika numret visar för de lyckliga ägarna att deras PS4 Pro är den enda i sitt slag.

Enhetligt utformade tillbehör
De medföljande tillbehören, som den trådlösa handkontrollen (DUALSHOCK®4), PlayStation®Camera, det lodräta stället och mono-headsetet är också transparenta i samma mörkblå färg. Den eleganta konstruktionen hos DUALSHOCK®4 har samma halvt genomskinliga framsida och halvt matta struktur på baksidan, medan ”△○×□” och PS-familjens märke har en egen färg. Precis som i PS4 Pro-systemet fungerar lampskenan som belysning av den trådlösa handkontrollens inre struktur.

”500 Million Limited Edition Gold Headset” har samma mörkblå färg och ett matchande PS-märke i koppar på båda sidor av headsetet, och kåporna har samma transparenta utförande.

Spel & Film | 500 million Limited Edition PlayStation®4 Pro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login