Sonja Aldén släpper singeln ”Meningen med livet”

Av den 5 mars, 2017

Nu släpps singeln ”Meningen med livet” som är hämtad från Sonja Aldéns kommande album med samma namn. ”Meningen med livet” är ju inte direkt någon blygsam devis, men låten och skivan försöker inte ge svaret på hur man uppnår ett lyckligt liv, utan är snarare en mångfacetterad beskrivning av en verklighet där vi alla kan känna igen oss!

”Det är mer ett sätt att dela med mig av vad som eventuellt skulle kunna lyfta någon annan. Jag påstår mig inte ha det universella svaret på vad som är meningen med livet”, säger Sonja “Jag vill snarare uppmuntra till eftertanke. Det är ändå ingenting värt om det inte kommer från en själv. Jag kan bara så ett frö. Sedan får du själv vattna om du vill att det ska växa.”

Sonja har kommit att bli en uttolkare av såväl egna som andras känslor. Ofta får hon respons från människor som berättar hur de hittar tröst och kraft och hopp i Sonjas låtar.Det blir som kvitton på att rösten och låtskrivandet är effektiva påverkansverktyg. Därför är Sonja mån om vad hon förmedlar till sina lyssnare.

”Jag vill dela med mig av sådant som jag själv upplever som upplyftande. Balans, hopp och tacksamhet till exempel. Det är tre ledord för mig. Om jag kan lyfta någon så blir ju världen sammantaget lite lyckligare, och ju mer jag kan lyfta en person, desto mer kan den lyfta andra. Det blir ringar på vattnet.”

Förutom singel- och albumsläpp så stundar en landsomfattande turné som har premiär den 25 mars.

”Meningen med livet” har Sonja skrivit tillsammans Anders Pettersson, David Lindgren Zacharias och Ollie Olson.

Lyssna på singeln här »»

Kultur & Musik 
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login