Somriga nyheter till solkysst hud

Av den 28 april, 2019

The Body Shop lanserar ett gäng nya makeuptillskott lagom till sommaren – en mascara, två ögonskuggspaletter och en bronzer som är lättarbetade och kompakta, och får din hud och dina fransar att stråla.

Produkterna är berikade med Community Trade-ingredienser som gör skillnad i såväl människors liv som i din huds och dina fransars liv. Uppdatera makeupväskan med dessa nyheter och njut!

Show your lashes some love
Happy Go Lash är en mild mascara anpassad till känsliga ögon, med nylonfibrer i borsten i olika längder som ger fransarna generös volym. 99 procent av ingredienserna i mascaran är av naturligt ursprung och den är bland annat berikad med Community Trade-producerad kokosnötsolja från Samoa, en ingrediens som är känd för att stärka hår.

I butik 2 April

Build & Blend Your Way
12 drömmar i en! Två nya veganska ögonskuggspaletter med 12 färger i vardera är även The Body Shops mest högpigmenterade ögonskuggor, som ger intensiv färg och passar alla hudtoner och ögonfärger. Own Your Naturals och Paint In Colour ger dig varma bas- och naturfärger med matta och skimrande skuggor i neutrala och starka färger, som passar både till en diskret vardagsmakeup och till en trendig partylook. Paletterna är berikade med Community Trade-producerad marulaolja som är en ingrediens känd för att underlätta appliceringen. Även designen är inspirerad av marulanöten.

Ute i butik 7 Maj

Sun-Kissed Summer Glow
Limited Edition Honey Bronze™ Universal Bronzing Balm är ett mjukt, näringsrikt bronzing balm som lätt smälter in i huden och ger en gyllene, solkysst look. Den har en härligt krämig konsistens att enkelt applicera efter foundation med hjälp av Bronzing Brush, och fungerar även lika bra som highlighter och ögonskugga.

Ute i butik 2 April


Community Trade Marula Oil from Namibia
Nya Eye Shadow Palettes och Bronzing Balm är berikade med hållbart producerad marulaolja från Community Trade-partnern Eudafano Women’s Cooperative i Ondangwa i Namibia. Samarbetet har hjälpt kooperativets kvinnor att bygga en fabrik, köpa boskap och betala barnens skolavgifter – och dessutom bidragit till att skydda miljön mot avskogning för betesmark.

The Body Shop var ett av de första kosmetikföretagen att använda marulaolja i makeup. Marulaoljan är en mjukgörande olja som är naturligt rik på vitamin E och näringsrika essentiella fettsyror, och är en känd ingrediens i makeup för att underlätta appliceringen. 

Skönhet | Somriga nyheter till solkysst hud
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login