Sommarvistelse för äldre på Hjälmargården i Läppe

Av den 4 april, 2018
Sista anmälningsdag till sommarvistelserna är den 30 april.

I sommar arrangeras för andra året i rad sommarvistelser för äldre. Vistelsen arrangeras i år vid tre olika tillfällen på Hjälmargården i Läppe. Sista anmälningsdag är 30 april.

Vård- och omsorgsförvaltningen anordnar återigen sommarvistelser för äldre som vill umgås med nya vänner och prova på olika aktiviteter under sommaren.

Vi vill ge äldre personer, som annars kanske är ensamma, möjligheten att åka på en sommarvistelse för att träffa nya bekantskaper och delta i olika aktiviteter, säger Gunhild Wallin, ordförande Vård- och omsorgsnämnd väster.

Programmet för vistelsen är i samverkan med Örebro läns studieförbund och har fokus på hälsa och livskvalitet. Dagarna kommer att fyllas med olika aktiviteter som bland annat föreläsningar, sång och musik, promenader, utflykter.

Tre tillfällen
I år arrangeras vistelsen vid tre tillfällen:

  • 28 maj–1 juni
  • 4–8 juni
  • 13–17 augusti

Antalet platser är begränsat till 20 personer per tillfälle. Är det fler sökande än antal platser kommer ett urval att ske.

Anmälan
Anmälan sker senast 30 april på orebro.se/sommarvistelse eller genom att kontakta Örebro kommuns servicecenter, 019-21 10 00, Drottninggatan 5.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login