Sommarjobb, studier, vikariat och fasta tjänster – allt på en och samma plats

Av den 24 februari, 2020

Onsdagen den 26 februari slår Jobbmässan upp portarna för 20:e gången. Mellan klockan 11 och 16 hälsar vi arbetsgivare, utbildningsanordnare potentiella kollegor, studenter och sommarjobbare välkomna till Conventum arena. Mässan har som vanligt lockat ett stort antal företag och utbildningsanordnare att delta. 

Syftet med Jobbmässan är att den ska vara är en mötesplats för företag som behöver rekrytera, för utbildningsanordnare och för dig som söker jobb eller utbildning. Mässan brukar locka uppemot 6 000 besökare.

Du som besöker på mässan eller står som utställare får en stor möjlighet att hitta din nästa arbetsgivare, skola, kollega, sommarjobbare eller vikarie i en ”på platsen-kontakt”. Här kan ni över en kopp kaffe få chansen att lära känna varandra direkt.

– Vi hoppas att årets mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan de arbetssökande och utställarna leder till att mångas framtidsplaner faller på plats, säger Thomas Strömberg, Örebro kommun. Går du dit för att söka jobb så glöm inte ta med ditt CV!

På orebro.se/jobbmassan.se hittar du mer information om mässan, om de olika utställarna och vad de söker just nu och några handfasta tips till den som besöker mässan.

Business | Sommarjobb, studier, vikariat och fasta tjänster – allt på en och samma plats
Örebroguiden

Källa Conventum

You must be logged in to post a comment Login