Sommarfestival för personer med funktionsvariation

Av den 14 juni, 2019

Vid två tillfällen i sommar bjuder Funktionsstödsnämnden in till sommarfestival i Brunnsparken för personer som har en fysisk eller psykisk funktionsvariation, första festivaltillfället är onsdag 19 juni!

För andra året i rad anordnar Funktionsstödsnämnden kostnadsfria sommaraktiviteter för personer bosatta i Örebro kommun, som har en fysisk eller psykisk funktionsvariation. Den 19–20 juni respektive 14–15 augusti råder festivalyra i Brunnsparken.

Vi bjuder på flera olika aktiviteter, skönsjungande artister och festivalmat. Det blir bland annat uppträdanden av Shirley Clamp och Boris René, besök av fotbollsspelare från ÖSK och prova på-boxning med instruktörer från Örebro boxningsklubb.

Vi spelar in en egenskriven låt med Melodifestival-vinnaren Tobias Lundgren och rapparen Eki, som vi också gör en musikvideo till. Dessutom kommer det finnas massor av andra aktiviteter att prova på!

↓↓↓↓ Se filmen inför sommarfestivalen här ↓↓↓↓

Tid:

  • 19 och 20 juni kl. 10.30-14.30
  • 14 och 15 augusti kl. 10.30-14.30

Plats:
Brunnsparken, Örebro

Anmälan
Du som har en funktionsvariation och bor i Örebro kommun är varmt välkommen att boka in sommarens roligaste festival! Anmälan krävs om du vill ha mat på festivalen. Skicka din anmälan till aktivitetshusetkraften@orebro.se senast den 14 juni för första festivalen, eller senast den 7 augusti för den andra festivalen.

Nöje | Sommarfestival för personer med funktionsvariation
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login