Sommarens turné MEET JOHANNA kommer till Villa Strömpis

Av den 13 juli, 2017

MEET JOHANNA! The summer tour 2017 är sommarens stora turnékoncept från 5em av landets mest dansanta varumärken – Absolut Vodka, Albin Myers, Fanta® Lemon, Henrik B och John Dahlbäck.

MEET JOHANNA! The summer tour 2017 har tre headlines från den globala DJ-eliten bakom spelarna. Trion spelar back2back2back under hela kvällen och tillsammans med Absolut Lime och Fanta® Lemon fokuserar koncept MEET JOHANNA! på att höja partytemperaturen avsevärt under sommaren 2017. Med roliga giveaways, sit downs, en rad effekter, ett nytt ”meet and greet” koncept, och den nya fräscha drinken JOHANNA kommer internationell atmosfär att skapas på landets nattklubbar och gästerna får en kväll de sent kommer att glömma.

Den naturliga fråga som kommer är förstås om vi bildat en grupp och svaret är då nej, säger Henrik B. Vi har varit vänner under en längre tid och kommer att spela tillsammans under turnéns stopp: Vi kallar det vi gör för B2B2B. Detta syftar på en av DJ-kulturens byggstenar när två DJs spelade tillsammans, back to back, alltså rygg mot rygg, säger John Dahlbäck. Enkelt förklarat, när den ena DJn spelade så stod den andre med ryggen mot och letade efter nästa låt i sin skivsamling. Att skivorna ofta låg i en läskback har inget med namnet att göra, förtydligar Albin Myers lite skämtsamt.

Lördag 15 juli på Villa Strömpis kan man träffa JOHANNA och avnjuta musik i världsklass sommaren 2017.

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login