Sommarens törstsläckare från Vitamin Well är här

Av den 24 maj, 2020

Med sommaren runt hörnet lanserar Vitamin Well en ny, somrig smak till skaran av törstsläckande vitamindrycker: Limited Edition Summer, med en uppfriskande smak av fläder och persika. Drycken är dessutom berikad med en rad vitaminer och mineraler. Den perfekta törstsläckaren efter träningspasset, på stranden eller helt enkelt när man önskar något gott att dricka.

Våren 2019 lanserade Vitamin Well sin första limiterade sommarsmak, Vitamin Well Refresh, som snabbt blev sommarens givna törstsläckare. Lagom till våren 2020 lanseras nu ytterligare en limiterad sommarsmak – denna gång Vitamin Well Summer. En uppfriskande lågkaloridryck med fräsch smak av fläder och persika, berikad med vitaminer och mineraler. En ultimat dryck för de långa och varma sommardagarna.

Vitamin Well Summer innehåller bland annat vitamin B12 och zink som båda bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin B12 bidrar även till att minska trötthet och utmattning. Dessutom är drycken berikad med vitamin C som bidrar till normal energiomsättning.

Vitamin Well Summer finns till försäljning från och med vecka 21 och under en begränsad tid. Rekommenderat pris är 25 kr.

Dryck | Sommarens törstsläckare från Vitamin Well är här
Örebroguiden

Källa: Vitamin Well

You must be logged in to post a comment Login