Sommarens mest stilsäkra semesterplagg

Av den 4 juli, 2019

Sommaren är i full blom och semestern runt hörnet för de flesta. Vad är väl bättre än en uppdaterad sommargarderob, lika inspirerad och färgglad som din personlighet?

Vi på Brothers har valt att presentera tre sammansättningar för att visa hur vi helst kombinerar färg, mönster och rätt kvaliteter för den stundande högsommaren – allt för att du ska hålla stilen oavsett om du avnjuter en skön dag på stranden, en ledig dag i stan eller laddar batterierna på landet.

”In the city”
Det svalaste valet en varm dag i stan är ett par vita linnebyxor kombinerat med en kortärmad skjorta i rak silhuett. Vi förespråkar luftigt och ledigt med uppdaterade detaljer, där skjortkragen i bowlingmodell och slagen på byxorna exemplifierar just detta. 

Skjorta: Leland, Riley. Byxor: Shelby byxor vit, Riley.

”At the beach”
Den mönstrade skjortan är i sitt rätta element till och från stranden, och gör sig allra bäst tillsammans med ett par enfärgade badshorts i samma ton som överdelen.

Skjorta: Cody, Riley. Badbyxor: Gordon, East West.

”At the countryside”
Här har vi valt en kombination där den jordnära färgskalan står i fokus och flyter samman med sin omgivning. Den blommönstrade skjortan är i sitt esse under sommarhalvåret och kombineras snyggast med ett par beiga linneshorts med dragsko i midjan.

Skjorta: Tiago, East West. Shorts: Shelby linneshorts, Riley.

Mode | Sommarens mest stilsäkra semesterplagg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login