Sommarens Limited Edition Snacks från Estrella

Av den 4 maj, 2019

Här kommer årets efterlängtade sommarsnacks! I år lanserar Estrella tre tillfälliga säsongssnacks: Chorizo, Tzatziki och Superostbågar! Sommarpärlorna landar i landets snackshyllor vecka 20. Finns det något godare?

Nedräkningen till sommarsnacksen har känts oändlig men nu är det äntligen dags för somriga snacks igen. Lanseringen sker vecka 20 men redan nu finns de i butik på vissa håll. I likhet med förra årets sommarsnacks har även dessa varsitt motiv från härliga semesterdestinationer i Sverige från norr till söder.

Här är 2019 års Limited Edition Sommarsnacks!

Chorizo är en kryddig nyhet med sälta, hetta och grillade toner. Det är en matig smak med inslag av vitlök och chili på grovräfflade chips. I bakgrunden ser vi ut över Åre – en sommardestination som kräver rejäla smaker.

Tzatziki är Ä-N-T-L-I-G-E-N tillbaka som chips! Fräsch gurka, frisk vitlök och syrlig gräddfil är den ultimata sommarkombon och ackompanjeras av en närmast perfekt strand på Österlen. På alla sätt en sommarpärla man vill tillbaka till om och om igen.

Superostbågar är bågar som vågar ta plats! De är extra stora, extra goda och ger mer av allt. Dessa bågar är veldig populære i Norge men på denna påse hittar vi faktiskt Stockholm: en stad där små bågar kan bli något riktigt stort.

Estrella och alla potatisar där ute önskar er en trevlig och lagom varm sommar!

  • I butik vecka 20
  • Tzatziki & Chorizo: 250g
  • Superostbågar 200g

Snacks | Sommarens Limited Edition Snacks från Estrella
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login