Södra Vattentornet

Restaurangen invigdes den 2 december 2011 och är belägen i det nya moderna glashuset som är dockat med Södra Vattentornet. Restaurangen rymmer cirka 150 sittande gäster exklusive bar. Miljön och stilen är en kombination av Södra Vattentornets klassiska natursten och mycket svarta och röda färger på inredning samt golv och tak. Detta ger i kombination en mycket naturlig, elegant och mysig känsla.

Vårt stora och öppna kök ger besökare och gäster en bra inblick i våra duktiga kockar- och kökspersonals arbete samt närhet och kontakt med dessa om man så önskar. Vår bar är en kombination av natursten och modern svart inredning, tillsammans med en stilfull ljussättning och mjuka former ger den ett modernt intryck för de olika företagen, besökare och gäster som möts i Södra Vattentornet.

I restaurangen erbjuder vi luncher, middagar, avskilda affärsluncher och möten samt konferens möjligheter. Till våra kvällsmiddagar har vi skapat ett underhållningskoncept som är mycket uppskattat. Middagsshower med olika teman framförs under olika perioder på året. Våra duktiga artister är tillika vår serveringspersonal och bjuder garanterat mycket på sig själva både på golvet och på våra scener (vilket ofta är hela restaurangen).

Självklart finns också möjlighet till catering från oss, här erbjuder vi även dukning hos er själva. Vi erbjuder även privatpersoner och företag att abonnera hela vår restaurang för egna evenemang och festligheter.

Vattenhålet – vår stora och mysiga uteserveringen…
På sommaren utökar vi vår verksamhet genom att öppna vår uteservering vid Södra Vattentornets fot. Ca 150 -200 gäster kan ta del av god mat, dryck och underhållning. Vår utescen kommer under de ljumna vår-och sommarmånaderna användas flitigt av både lokala och nationella artister.’

Info.
Södra vattentornet
Gustavsviksvägen 7
702 30 Örebro
Tele. 019-609 04 54

Hitta till Södra Vattentornet >>