Södra Sidan på Villa Strömpis

Av den 14 mars, 2017

Dalenbarnen Chrippa och Jutte har kickat bakom micken tillsammans sedan unga år och är utan tvekan två rappare som alltid håller hög och jämn nivå när det gäller att leverera till deras otroligt trogna och hängivna fans som varit med sedan dag 1.

Deras högst personliga ”arbetarklass-rap” har närmre 30 miljoner streams på Spotify och har hittills genererat flertal Guld-singlar och över 10 miljoner views på Youtube.

Dom spelade nu i februari på Where´s the Music i Norrköping och släppte samtidigt nya singeln ”Allt e precis som det ska va” som följer upp förra årets dänga ”Vi falkar upp vår värld” som vi gungade till under hela sommaren.

En stor bidragande orsak till deras framgångar hos lyssnarna är deras förmåga att berätta om deras vardag på ett sätt som så många kan relatera till. SödraSidan växer med sina fans och delar med sig av deras dagliga utmaningar, problem och uttryck för hur samhället ser ut.

Framförallt nu när båda medlemmarna blivit föräldrar har nya tankar och sätt att beskriva deras liv i texter utvecklats. Soundet i sig är som vanligt stort och det skriker ut Södra Sidan.

Södra Sidan kommer till Villa Strömpis fredag 17 mars.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login