Södra Bergens Balalaikor ger extraföreställning i Spannarboda

Av den 5 augusti, 2019
Foto: Torbjörn Ivarsson

Lördag 21 september kl 18:00 blir det en extraföreställning av Södra Bergens Balalaikors 50-årsjubileumskonsert i Spannarboda.

Alla biljetter till första föreställningen samma dag kl 15:00 är slut och väntelistan är lång – därför ges en extraföreställning kl 18:00. Denna konsert ges utan paus och kostar 200 kr. Man kan ringa Thomas Lundkvist 0705 179610 och boka plats!

Sedan 1969 har denna orkester och kör – som under åren haft mängder av medlemmar – framträtt både i slott och koja i Sverige, Norden och ett flertal andra länder, bl. a. Ryssland.

Södra Bergens Balalaikor har varit inspirationskälla för många folkmusikgrupper, samarbetat med OD under Eric Ericson, med Hoola Bandoola Band, med dansare, med arméns musikpluton, med ryska solister samt åtskilliga andra.

Under 2019 görs flera jubileumskonserter runt i landet – och två äger alltså rum i bygdegården Sveaborg i Spannarboda, hälsar Thomas Lundkvist – en av orkesterns två grundare som var aktiv de första 21 åren men som bor i Spannarboda.

» Mer info här «

Musik | Södra Bergens Balalaikor ger extraföreställning i Spannarboda
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login