Snus | Mustang – Ett kraftigt snus från Swedish Match

Av den 13 september, 2015

Swedish Match nya satsning inom lågpriskategorin heter Mustang. Mustang är ett nytt snusvarumärke som erbjuder ett kraftigt snus med välfyllda portionspåsar till ett förmånligt pris. Vid lanseringen i september kommer Mustang i tre varianter: vit portion, original portion samt lössnus.

Med Mustang erbjuder vi ett snus med ordentliga portioner och en kraftig men ändå okomplicerad tobakssmak, ett snus att lita på helt enkelt. Allt sammantaget är Mustang en produkt för de som efterfrågar ett prisvärt snus som inte kompromissar med kvalitet, vare sig det gäller innehållet i produkten eller den upplevelse snuset levererar, säger Mattias Adebäck, Brand Manager för Mustang.

Garanten för kvalitativt innehåll i Mustang är GOTHIATEK®, Swedish Match kvalitetsstandard som ställer höga krav på råvarans kvalitet, tillverkningsprocessen och högst tillåtna halter av oönskade ämnen. För att Mustang skulle uppfylla konsumenternas krav på den upplevelse som produkterna levererar utformade Swedish Match en ny tillverkningsprocess.

Under utvecklingen av Mustang ställde vi höga krav på att produkten skulle leva upp till en rad kriterier för att vi skulle lansera den. Lagarbetet har nu gjort det möjligt för oss att med stolthet kunna lansera Mustang, avslutar Mattias Adebäck.

Produktbeskrivning
– Mustang lanserar tre produkter i september 2015: En original portion, en vit portion samt ett lössnus.
– Mustang kommer att ha rikstäckande försäljning i Sverige från mitten av september

Snus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login