Snövit The Musical spelas på Conventum

Av den 18 januari, 2017

Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi.

”Snövit – The musical” innehåller häftig och medryckande originalmusik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house!!  

”Snövit – The musical” är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld som innehåller det mesta i alla åldrar, allt från 3 till 100 år! Följ med oss in i sagans värld och till slottet där den egensinniga drottningen regerar. Hennes kamp för evig skönhet krossas snabbt av hennes styvdotter Snövit, som föds med rosenröda läppar och en hud som är oskyldigt vit som snö. Snövit tvingas brutalt ut i det okända och hamnar till slut i dvärgarnas hus. Deras möte med henne blir minst sagt en omtumlande och annorlunda upplevelse. Får prinsen kyssa Snövit och får sagan ett lyckligt slut?

Vår egen drottning Nanne Grönvall spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit, Sveriges egen prinsessa Amy Diamond som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något; hon är vår hjältinna! Erik Segerstedt (från EMD) som den uber coola prinsen, Jakob Stadell som den snygge & auktoritära Härolden.

 Föreställningen gick upp hösten 2015 i Stockholm på Maximteatern och sedan Sverige turné i 40 städer, spelades fram till maj 2016.

90 000 personer har redan sett den, nu fortsätter succén med nya stjärnor.

Lördag 21 januari kan man se Snövit The Musical på Conventum Kongress.

> Mer info här <

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login